67 όπλα, 3 βόμβες, 127,471 χάπια μεθαμφεταμίνης και 9,433 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης κατασχέθηκαν στην καταστολή της Ταϊλάνδης, συμπεριλαμβανομένου του Πουκέτ

Πουκέτ, Άνω νότιες επαρχίες –

  Συνολικά, 67 όπλα, 3 βόμβες, 127,471 χάπια μεθαμφεταμίνης και 9,433 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης κατασχέθηκαν σε επτά τουριστικές επαρχίες σε μια καταστολή του ανώτερου νότου, συμπεριλαμβανομένου του Πουκέτ από τις 25 Απριλίουth μέχρι τον Απρίλιο 29th 2022.

Ο υποστράτηγος Surachate "Big Joke" Hakparn είπε στο Phuket Express, "Η καταστολή είχε στόχο να διασφαλίσει την ασφάλεια πριν ανοίξει πλήρως η χώρα για τους τουρίστες μετά την 1η Μαΐου.st σε επτά τουριστικές επαρχίες στην άνω νότια περιοχή που είναι το Krabi, το Chumphon, το Nakhon Si Thammarat, το Phang Nga, το Phuket, το Ranong και το Surat Thani».

«Δέχθηκαν επιδρομές σε περισσότερους από 400 στόχους, εκ των οποίων οι 75 βρίσκονται στο Πουκέτ. Συνολικά κατασχέθηκαν 67 όπλα, 3 χειροποίητες βόμβες, 127,471 χάπια μεθαμφεταμίνης και 9,433 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Τα περισσότερα όπλα κατασχέθηκαν στο Chumphon και ακολούθησε ο Nakhon Si Thammarat», πρόσθεσε ο υποστράτηγος Surachate.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.