Ξένος τουρίστας πιάστηκε σε βίντεο να κάθεται σε τοπικό ιερό στην αγορά του Πουκέτ, προκαλώντας viral θέμα στην Ταϊλάνδη

Πουκέτ -

Τοπικοί δημοσιογράφοι πήγαν να εξετάσουν την περιοχή της Chillva Market στο Πουκέτ χθες, 5 Μαΐου, αφού ένα βίντεο με μια αλλοδαπή που πιάστηκε να κάθεται σε ένα τραπέζι σε ένα ιερό και να παίζει το κινητό της τηλέφωνο έγινε viral στην Ταϊλάνδη.

Το βίντεο έδειξε ότι η αλλοδαπή καθόταν σε μια καρέκλα μπροστά από το ιερό της αγοράς χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι καθόταν σε μια κορυφή όπου οι άνθρωποι έβαζαν λουλούδια, ποτά και προσφορές στη λάμψη.

Η πωλήτρια ρούχων Pussadee Chakmanon είπε στους δημοσιογράφους για το περιστατικό ότι είδε τον τουρίστα να κάθεται στο ιερό. Στη συνέχεια τη χαιρέτησε πριν αποτίσει σεβασμό στη λάμψη.

«Μάλλον δεν ήξερε. καθόταν και έπαιζε στο τηλέφωνο και κανείς δεν της το είπε. Καταλαβαίνω ότι δεν γνώριζε τον πολιτισμό μας», είπε.

ภาพจาก ผู้ใช้งาน TikTok บัญชี tiktikphonkaset

Ένας άλλος έμπορος Wirot Somjit, ο οποίος ήταν επίσης μάρτυρας του περιστατικού, είπε ότι υπήρχαν δύο αλλοδαποί και ο ένας από αυτούς τέλειωνε η ​​μπαταρία του τηλεφώνου τους, έτσι σταμάτησε στο ναό για να φορτίσει το τηλέφωνό της επειδή υπήρχε ένα καλώδιο καλωδίου κοντά.

Καθόταν εκεί για περίπου 10 λεπτά μέχρι που ένας πελάτης τη συμβούλεψε να μην κάθεται εδώ και της εξήγησε σε τι καθόταν. Τότε, κάποιοι της είπαν επίσης ότι ήταν ακατάλληλο.

«Ήταν σοκαρισμένη και αμέσως σηκώθηκε. Δεν πίστευα ότι θα καθόταν εκεί. Σκέψου μόνο ότι επρόκειτο να φορτίσει την μπαταρία, αυτό είναι όλο. Οπότε, δεν είπα τίποτα», πρόσθεσε.

Ωστόσο, σημειώνει το TPN, ορισμένοι Ταϊλανδοί δήλωσαν στο διαδίκτυο ότι ήταν βαθιά προσβεβλημένοι και ήθελαν να βρεθούν οι τουρίστες και να ζητήσουν συγγνώμη ή ακόμη και να τους επιβληθεί πρόστιμο ή τιμωρία. Δεν είναι σαφές εάν οι αρχές επιβολής του νόμου σχεδιάζουν να το κάνουν.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.