ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι τουρίστες εξακολουθούν να απολαμβάνουν την παραλία Kamala μετά τον τραυματισμό αγοριού από την Ουκρανία από την Ταϊλάνδη από θαλάσσιο ζώο, λέει ο αρχηγός της περιοχής Kathu

Παραλία Kamala, Πουκέτ –

  Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu επισκέφτηκε ξανά την παραλία Kamala στην περιοχή Kathu, αφού ένα 8χρονο αγόρι από την Ουκρανία τραυματίστηκε από θαλάσσιο ζώο. Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες εθεάθησαν ακόμα να απολαμβάνουν την παραλία και να κολυμπούν στο νερό.

Ταμπέλες έχουν τοποθετηθεί στην παραλία Kamala στην περιοχή Kathu για να προειδοποιούν για αυτό που οι αξιωματούχοι αποκαλούν «βλαβερά και δηλητηριώδη θαλάσσια ζώα».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τοποθετήθηκαν πινακίδες στην παραλία Kamala του Πουκέτ για να προειδοποιούν τα επιβλαβή θαλάσσια ζώα

Τρίτη, (3 Μαΐουrd), ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu Siwat Rawangkun πήγε ξανά στην παραλία Kamala. Είπε στο Phuket Express, «Έχουμε ένα σκάφος που περιπολεί στην παραλία ψάχνοντας για πιθανά επικίνδυνα ζώα. Θέλουμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια τόσο στην παραλία όσο και στη θάλασσα».

«Οι Ταϊλανδοί και οι ξένοι τουρίστες και κάτοικοι εξακολουθούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι στην παραλία και στο νερό κανονικά παρά τα νέα για ένα αμφισβητούμενο θαλάσσιο ζώο που δάγκωσε ένα νεαρό αγόρι», δήλωσε ο Siwat.

Το αγόρι, Εν τω μεταξύ, φαίνεται να απολαμβάνει τη νέα του φήμη και να ξαναδιηγείται την ιστορία του και λέει ότι δεν φοβάται να ακολουθήσει το περιστατικό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.