Ο ύποπτος συνελήφθη αφού φέρεται να άρπαξε τσάντα από Βρετανό τουρίστα στο Άο Νανγκ του Κράμπι

Κράμπι –

  Ένας ύποπτος συνελήφθη αφού φέρεται να άρπαξε μια τσάντα που είχε ένα κινητό τηλέφωνο, 10,000 μπατ σε μετρητά και πιστωτικές κάρτες από μια Βρετανίδα τουρίστρια ενώ εκείνη περπατούσε στην περιοχή Ao Nang, στο Krabi.

Μια ομάδα από την επαρχιακή αστυνομία του Krabi, την αστυνομία του Ao Nang και την τουριστική αστυνομία του Krabi συνέλαβε τον κ. Panuwit, «Noom» Pakamart, 37 ετών από το Krabi. Του κατασχέθηκαν μια τσάντα, ένα κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονικές κάρτες και κλειδιά του δωματίου του ξενοδοχείου που σύμφωνα με την αστυνομία ανήκαν στον τουρίστα.

Η σύλληψη ακολούθησε τη σύλληψη της Βρετανίδας τουρίστας (το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά της.) που υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Ao Nang.

Είπε στην αστυνομία την Κυριακή (1 Μαΐουst) στη 1:50 π.μ., περπατούσε με τον φίλο της κοντά σε ένα τζαμί στο Ao Nang. Ο ύποπτος, ο οποίος οδηγούσε ένα μηχανάκι, φέρεται να άρπαξε την τσάντα της που είχε ένα κινητό τηλέφωνο, 10,000 μπατ μετρητά, μια πιστωτική κάρτα και μια άδεια οδήγησης πριν φύγει με ταχύτητα.

Η αστυνομία συνέχισε την έρευνά της και τελικά αναγνώρισε τον ύποπτο με τη βοήθεια CCTV. Για τον Panuwit εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Krabi και συνελήφθη στο σπίτι του στην περιοχή Nuea Klong στο Krabi.

Ο Panuwit μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Ao Nang για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για κλοπή. Δεν έγινε αμέσως γνωστό αν είχε δικηγόρο και δεν μίλησε με τον Τύπο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.