Ο 'Prab Keesin' παραιτείται από σύμβουλος του Προέδρου του Patong Entertainment Business Association 

Πουκέτ -

Ο «Prab Keesin», ο οποίος είναι Πρόεδρος του Ομίλου Pisona και επικεφαλής του Ιδρύματος Ανάπτυξης Patong, παραιτήθηκε από τη θέση του συμβούλου του στη θέση του προέδρου της Patong Entertainment Business Association (PEBA).

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι επιχειρηματίες και οι υπάλληλοι χώρων διασκέδασης στο Bangla Walking Street συγκεντρώθηκαν στις 16 Απριλίου 2022 για να πραγματοποιήσουν μια ειρηνική διαμαρτυρία μετά το βίντεο ενός διάσημου Ταϊλανδού δικηγόρου που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενός χώρου που φέρεται να άνοιξε τη νόμιμη ώρα κλεισίματος των 11:00 μ.μ.

Πάνω από εκατό εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο στο Πουκέτ συγκεντρώθηκαν στο Patong Bay Hill Resort Hotel στο Πατόνγκ του Πουκέτ, για να υποστηρίξουν τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Preechawut (Prab) Keesin, αφού το ξενοδοχείο φέρεται να παραβίαζε τις νόμιμες ώρες κλεισίματος και αναγκάστηκε να κλείσει για 15 ημέρες.

Ενημέρωση:

Preechavude «Prab Keesin» χθες (4 Μαΐουth) υπέβαλε επιστολή παραίτησης στον σύνδεσμο ΠΕΒΑ. Ανέφερε στην επιστολή, «Λόγω πολλών παραπόνων για επιχειρηματίες στην Bangla Road και στην Patong, δεν μπορώ να διατηρήσω την ειρήνη μεταξύ των επιχειρηματιών και δεν μπορώ να προσλάβω ανθρώπους καθώς θέλω να τους βοηθήσω μετά την κρίση Covid-19. Έχω κάνει ό,τι καλύτερο μπορώ τα τελευταία 15 χρόνια για να βελτιώσω την οικονομία της Patong».

«Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ομάδες εγωιστών επιχειρηματιών που χρησιμοποίησαν διάσημο δικηγόρο και μέσα ενημέρωσης για να δημιουργήσουν προβλήματα στην τουριστική μας πόλη. Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν τους επιχειρηματίες να μην εναρμονίζονται». είπε ο Prab στην επιστολή του.

«Δεν ασχολούμαι με αυτόν τον διάσημο δικηγόρο. Δεν μου αρέσει αυτή η μέθοδος και δεν το έχω κάνει ποτέ ούτε ήμουν πίσω από αυτό. Ποτέ δεν σκέφτηκα ούτε ένα λεπτό να καταστρέψω το σπίτι μου και την πόλη μου». έγραψε ο Prab.

«Να κάνω την κοινωνία και τον σύλλογο να με καταλάβει και να είμαι υπεύθυνος για το περιστατικό στο Bay Hill στις 15 Απριλίουth και για να σταματήσει η παρεξήγηση, θέλω να παραιτηθώ από τη θέση του συμβούλου του προέδρου της Patong Entertainment Business Association (PEBA) και να σταματήσω τον ρόλο και τις δραστηριότητές μου με την ένωση».

Preechavude Keesin (Prab) 4 Μαΐουth, 2022

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι οι νόμιμες ώρες κλεισίματος των χώρων ψυχαγωγίας συνεχίζουν να είναι ένα επώδυνο σημείο στο Πουκέτ και την Πατάγια. Στην πραγματικότητα, νομικά οι χώροι εξακολουθούν να είναι κλειστοί λόγω των κανόνων Covid19, αλλά επιτρέπεται να μετατραπούν εστιατόρια προς το παρόν. Δεν έχει υπάρξει καμία σταθερή ανακοίνωση για το πότε θα αλλάξει αυτό από την κεντρική κυβέρνηση.

Επιπλέον, το Πουκέτ προσπαθεί να γίνει μια ειδική διοικητική ζώνη για πάνω από μια δεκαετία, η οποία θα του παρείχε ουσιαστικά αυτοδιακυβέρνηση και θα όριζε τις δικές του ώρες κλεισίματος για χώρους διασκέδασης και νυχτερινή ζωή έναντι του εθνικού ορίου περίπου τα μεσάνυχτα, ωστόσο αυτό έχει αρνηθεί τακτικά.

Μόνο η Μπανγκόκ και η Πατάγια είναι ειδικές διοικητικές ζώνες επί του παρόντος, αλλά αυτά τα οφέλη έχουν ανασταλεί λόγω του διατάγματος έκτακτης ανάγκης Covid-19 αφήνοντας την τρέχουσα νόμιμη ώρα κλεισίματος των μεσάνυχτων για τη νυχτερινή ζωή ίδια σε ολόκληρο το Βασίλειο της Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.