Το Πουκέτ σημειώνει αύξηση 82% από έτος σε έτος στην εγγραφή νέων τουριστικών επιχειρήσεων, στην κορυφή των νότιων επαρχιών

Πουκέτ -

  Το Πουκέτ βρίσκεται στην κορυφή των τεσσάρων νότιων επαρχιών που επικεντρώνονται στον τουρισμό όσον αφορά την εγγραφή νέων επιχειρήσεων με αύξηση 82 τοις εκατό καθώς η τουριστική οικονομία έχει βελτιωθεί.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εμπορίου κ. Sinit Lertkrai είπε στο Phuket Express, «Το Υπουργείο Επιχειρήσεων και Ανάπτυξης έχει αναλύσει τις επιχειρηματικές τάσεις σε τέσσερις διάσημες τουριστικές περιοχές στις νότιες επαρχίες που είναι το Phuket, το Surat Thani, το Krabi και το Phang Nga τους πρώτους τρεις μήνες. του τρέχοντος έτους (Ιανουάριος έως Μάρτιος). Έχουν εγγραφεί συνολικά 1,216 νέες επιχειρήσεις, σημειώνοντας αύξηση 51.62%.

«Το Πουκέτ έχει τον μεγαλύτερο αριθμό νέων επιχειρήσεων που έχουν εγγραφεί, δηλαδή 613 επιχειρήσεις. Αυτή είναι μια αύξηση 82 τοις εκατό για το Πουκέτ. Ακολουθούν, κατά σειρά, οι Surat Thani, Krabi και Phang Nga», εξήγησε ο κ. Sinit.

«Σε αυτές τις τέσσερις επαρχίες, οι επιχειρήσεις εστιατορίων αυξήθηκαν κατά 83%, τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα με αύξηση 169%, οι επιχειρήσεις σπα με 100% αύξηση και οι επιχειρήσεις τουριστικών κρατήσεων με αύξηση 400%. κατέληξε ο κ. Σινίτ.

Αυτό συμβαίνει καθώς, σημειώνει το Phuket Express, πολλοί επιχειρηματίες ελπίζουν ότι η συνεχιζόμενη χαλάρωση των κανόνων του Covid-19 θα φέρει πολλούς τουρίστες να επιστρέψουν στην Ταϊλάνδη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.