ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τοποθετήθηκαν πινακίδες στην παραλία Kamala του Πουκέτ για να προειδοποιούν τα επιβλαβή θαλάσσια ζώα

Kamla, Kathu, Phuket -

Ταμπέλες έχουν τοποθετηθεί στην παραλία Kamala στην περιοχή Kathu για να προειδοποιούν για αυτό που οι αξιωματούχοι αποκαλούν «βλαβερά και δηλητηριώδη θαλάσσια ζώα».

Η προηγούμενη ιστορία μας: 

 Ένα drone χρησιμοποιήθηκε για την αναζήτηση ενός καρχαρία στην παραλία Kamala στην περιοχή Kathu, αλλά οι θαλάσσιες αρχές βρήκαν μόνο μια πράσινη χελώνα και τσούχτρα όταν ένα 8χρονο αγόρι από την Ουκρανία – Ταϊλάνδη δάγκωσε ένα άγνωστο θαλάσσιο ζώο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Drone έψαχνε για καρχαρία στην παραλία Kamala στο Πουκέτ, αλλά δεν είχε τύχη

Ο διοικητικός αναπληρωτής διευθυντής της Kamala, κ. Jaroon Kobkoi, είπε στο Phuket Express, "Έχουμε τοποθετήσει τέσσερις πινακίδες που αναφέρουν "ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ προσέξτε τα επιβλαβή και δηλητηριώδη θαλάσσια ζώα". Οι πινακίδες περιλαμβάνουν την τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης 1669 και τον αριθμό της ομάδας διάσωσης ντόπιων 093-7819950 σε τέσσερις περιοχές στην παραλία."

«Έχουμε σχεδιάσει να κατασκευάσουμε ένα παρατηρητήριο για τους φύλακες της παραλίας εδώ για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια τόσο για τους Ταϊλανδούς όσο και για τους ξένους κολυμβητές και για τους θαλασσοπόρους», πρόσθεσε ο Jaroon.

«Η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική καθώς η παραλία Kamala είναι πολύ όμορφη που προσελκύει πολλούς τουρίστες», κατέληξε ο Jaroon.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.