Πέντε άτομα διασώθηκαν από τροχαίο δυστύχημα από δύο διερχόμενους ναύτες του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης στο Σουράτ Τάνι

Σουράτ Θάνι —

  Πέντε άνθρωποι που είχαν κολλήσει στο αυτοκίνητό τους μετά από ατύχημα στο Σουράτ Τάνι διασώθηκαν από δύο διερχόμενους ναύτες του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης που πήγαιναν για το σπίτι τη Δευτέρα.

Δευτέρα, 2 Μαΐου, γύρω στη 1.00, οι ναύτες του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης Wanchai Kangtin και Adisorn Praiwan από το Σύνταγμα της Ναυτικής Στρατιωτικής Αστυνομίας πήγαιναν για να επισκεφτούν την πατρίδα τους όταν συνάντησαν ένα μπλε Toyota Fortuner στην άκρη του δρόμου στο Εθνικό Πάρκο Khao Sok, Surat Thani.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πήγαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο και ανακάλυψαν πέντε άτομα, τρεις άνδρες και δύο γυναίκες, εγκλωβισμένα μέσα. Σύμφωνα με τη δήλωση του οδηγού, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να στρίψει πολλές φορές και να εισβάλει τις πόρτες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανοίξει.

Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να ανοίξουν την πόρτα του οδηγού για να σώσουν και τα πέντε θύματα, αλλά δύο επιβάτες τραυματίστηκαν: ο ένας με μεγάλο κόψιμο στην πλάτη και ο άλλος με ζάλη. Όλα τα θύματα μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για νοσηλεία και ιατρικό έλεγχο για όσους δεν τραυματίστηκαν.

Οι δύο άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού ενημέρωσαν ότι η Ταϊλάνδη πλησιάζει στην εποχή των βροχών, επομένως οι οδηγοί θα πρέπει να ελέγξουν το όχημά τους πριν αναχωρήσουν και να οδηγήσουν προσεκτικά. Και οι δύο άνδρες επαίνεσαν ευρέως στα κοινωνικά μέσα της Ταϊλάνδης για τη βοήθειά τους.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.