Νεαρός Γερμανός τουρίστας διασώθηκε αφού είχε κολλήσει ανάμεσα σε μεγάλους βράχους ενώ έκανε πεζοπορία στο δάσος Thalang στο Πουκέτ

Thalang -

  Ένας 21χρονος Γερμανός τουρίστας διασώθηκε αφού είχε κολλήσει ανάμεσα σε πολλούς μεγάλους βράχους ενώ έκανε πεζοπορία σε ένα δάσος στην περιοχή Thalang χθες (2 Μαΐουnd).

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ ειδοποιήθηκε από τον άνδρα Γερμανό τουρίστα μέσω τηλεφωνικής κλήσης της τουριστικής αστυνομίας έκτακτης ανάγκης στο 1155 στις 6:58 μ.μ. τη Δευτέρα 2 Μαΐου.

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ επικοινώνησε με την Αστυνομία του Sakoo και με αξιωματούχους από το κοντινό Εθνικό Πάρκο Sirinart. Ο Γερμανός τουρίστας αναγνωρίστηκε από την τουριστική αστυνομία ως ο κ. Leon Isiman Samuels, 21 ετών.

Ο Αντισυνταγματάρχης Eakkachai Siri της Τουριστικής Αστυνομίας του Πουκέτ είπε στο Phuket Express, «Επικοινωνήσαμε με τον κ. Samuels μέσω της εφαρμογής «WhatsApp». Μας έστειλε τη θέση του που ήταν περίπου 1.1 χιλιόμετρο από ένα ξενοδοχείο. Είχε κολλήσει ανάμεσα σε μεγάλους βράχους ενώ έκανε πεζοπορία. Του ζητήσαμε να μην προσπαθήσει να μετακινηθεί από εκεί που βρισκόταν πριν ξεκινήσουμε την έρευνα στις 8:00. ”

«Στις 9:10 τον βρήκαμε ανάμεσα στα βράχια. Αφυδατώθηκε και του έδωσαν νερό. Στις 10:45 μεταφέρθηκε με ασφάλεια από το δάσος. Στις 0:25 π.μ. (3 Μαΐουrd) έφτασε στο κατάλυμά του.»

"Κύριος. Ο Samuel έφτασε στο Πουκέτ χθες (2 Μαΐουnd) από τη Φρανκφούρτη. Αφού έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, περπάτησε κατά μήκος της παραλίας Naiyang που βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο και αποφάσισε να κάνει πεζοπορία. Δυστυχώς, εγκλωβίστηκε σε μια βραχώδη περιοχή, αλλά είχε σώσει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης για την τουριστική αστυνομία και μας κάλεσε.

Ο κ. Samuels είπε στο Phuket Express «Ευχαριστώ τους ντόπιους και τους αξιωματικούς που παρείχαν την εξαιρετική αναζήτηση και βοήθεια για μένα».

Ο κ. Samuels τράβηξε και μια selfie με τους διασώστες, η οποία έγινε viral στα social media, παρακάτω.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή (29 Απριλίου) ένας Αμερικανός τουρίστας, 68 ετών, διασώθηκε αφού χάθηκε σε μια ζούγκλα στην περιοχή Thalang.

Αμερικανός τουρίστας διασώθηκε αφού χάθηκε στη ζούγκλα Thalang στο Πουκέτ

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.