ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο οδηγός ταξί του Πουκέτ διαφωνεί ότι άγγιξε το πόδι μιας νεαρής Αυστραλής κοπέλας σε περιστατικό ιού

Πουκέτ -

Ένας οδηγός ταξί στο Πουκέτ αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς ότι άγγιξε το πόδι ενός ανηλίκου όταν ένας Αυστραλός τουρίστας υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Πουκέτ σχετικά με τον άνδρα που φέρεται να άγγιξε το πόδι της κόρης του ακατάλληλα μέσα σε ένα ταξί σε ένα χώρο στάθμευσης σε ένα εμπορικό κέντρο στην περιοχή Mueang Phuket το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Τον Μάιο του 1st Ο αντισυνταγματάρχης Nannapat Malai της αστυνομίας Cherng Talay στο Thalang ανέφερε ότι ένας 44χρονος άνδρας Αυστραλός τουρίστας που διέμεινε σε ξενοδοχείο στην παραλία Bang Tao στο Cherng Talay, στην περιοχή Thalang. (Το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του) υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία στις 30 Απριλίουth για το φερόμενο περιστατικό.

Ενημέρωση ιστορίας:

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ, υποστράτηγος Sermpan Sirikong, δήλωσε χθες (2 Μαΐου) στο Phuket Express: «Ανακρίναμε τον οδηγό ταξί που εμπλέκεται στις καταγγελίες ενός Αυστραλού τουρίστα. Ισχυρίζεται ότι δεν άγγιξε το πόδι του κοριτσιού και χρησιμοποίησε μόνο το δάχτυλό του για να τρυπήσει ελαφρά το παντελόνι του κοριτσιού, όπως ισχυρίστηκε ότι ήταν μια κανονική χειρονομία και όχι ακατάλληλη, αφού τον ρώτησε αν το παντελόνι της ήταν όμορφο».

«Ωστόσο, επικοινωνήσαμε με το προξενείο του Αυστραλού τουρίστα και θα ρωτήσουμε εάν θέλουν να προβούν σε περαιτέρω ενέργειες για το περιστατικό». δήλωσε ο υποστράτηγος Sermpan.

«Έχουμε στείλει επίσης την υπόθεση στο Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ (PLTO) για να δούμε αν θα λάβουν μέτρα. Πιστεύουμε ότι η συμπεριφορά του οδηγού ταξί ήταν ακατάλληλη, ανεξάρτητα από τους ισχυρισμούς του». Ο υποστράτηγος Sermpan κατέληξε.

Το Phuket Express σημειώνει ότι το όνομα του οδηγού ταξί δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.