ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Νορβηγός πρώην στρατιώτης αργότερα κηρύχθηκε νεκρός αφού το σπίτι του έπιασε φωτιά στο Wichit του Πουκέτ

Wichit, Πουκέτ –

Ένας 76χρονος Νορβηγός πρώην που έπεσε αναίσθητος ενώ ο αγαπημένος του σκύλος πέθανε αφού το σπίτι του έπιασε φωτιά στο Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket νωρίς χθες το πρωί (2 Μαΐουnd) αργότερα διαπιστώθηκε τραγικά νεκρός.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας Νορβηγός πρώην έπεσε αναίσθητος ενώ ο αγαπημένος του σκύλος πέθανε αφού το σπίτι του έπιασε φωτιά στο Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket χθες (2 Μαΐουnd) που επίσης ανησύχησε τους γύρω κατοίκους.

Ο Νορβηγός ομογενής πέφτει αναίσθητος από εισπνοή καπνού, ο αγαπημένος σκύλος πεθαίνει μετά από φωτιά σε σπίτι στο Πουκέτ

Τώρα ενημέρωση:

Ο 76χρονος Νορβηγός πρώην διαπιστώθηκε αργότερα νεκρός στο νοσοκομείο Vachira Phuket αργά χθες το απόγευμα (2 Μαΐουnd) και επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία του Wichit.

Το Phuket Express εξακολουθεί να αποκρύπτει το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.