Ο Αυστραλός τουρίστας κατέθεσε αναφορά στην αστυνομία όταν ένας οδηγός ταξί στο Πουκέτ φέρεται να άγγιξε το πόδι της 15χρονης κόρης του ακατάλληλα

Πουκέτ -

  Ένας Αυστραλός τουρίστας υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία όταν ένας οδηγός ταξί στο Πουκέτ φέρεται να άγγιξε το πόδι της κόρης του ακατάλληλα μέσα σε ένα ταξί σε χώρο στάθμευσης σε ένα εμπορικό κέντρο στην περιοχή Mueang Phuket το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Χθες, (1 Μαΐουst), ο αντισυνταγματάρχης Nannapat Malai της αστυνομίας Cherng Talay στο Thalang ανέφερε ότι ένας 44χρονος άνδρας Αυστραλός τουρίστας που διέμεινε σε ξενοδοχείο στην παραλία Bang Tao στο Cherng Talay, στην περιοχή Thalang. (Το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του) υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία στις 30 Απριλίουth για το φερόμενο περιστατικό.

Ο τουρίστας είπε στην αστυνομία στις 29 Απριλίουth περίπου στις 12:10 μ.μ. ένας οδηγός ταξί άγγιξε το πόδι της 15χρονης κόρης του σε ένα ταξί ακατάλληλα ενώ ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης ενός εμπορικού κέντρου στο Mueang Phuket.

Ο τουρίστας είπε ότι δεν θέλει να κινηθεί νομικά εναντίον του οδηγού ταξί καθώς επέστρεφε στην Αυστραλία στις 30 Απριλίουth. Ωστόσο, ο τουρίστας ήθελε να καταγράψει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η αστυνομία του Cherng Talay είπε στον συνδεδεμένο Τύπο του Πουκέτ ότι επικοινώνησε με την τουριστική αστυνομία του Πουκέτ για έρευνα. Αναγνώρισαν τον ταξιτζή και ανακρίνεται, αν και το όνομά του δεν έγινε γνωστό στον Τύπο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.