Οι ξένοι επιβάτες αυξάνονται σημαντικά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ την πρώτη ημέρα μετά την απόρριψη του Test and Go

Πουκέτ -

Ο αριθμός των ξένων επιβατών στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ αυξήθηκε σημαντικά την πρώτη ημέρα της ακύρωσης του Test and Go, σύμφωνα με αξιωματούχους του αεροδρομίου.

Χθες, 1η Μαΐου, οι ξένοι επιβάτες έφτασαν με σταθερή ροή στον διεθνή τερματικό σταθμό του Διεθνούς Αεροδρομίου του Πουκέτ μετά την ακύρωση του αντιδημοφιλούς κανονισμού Test and Go. Σύμφωνα με την έκθεση, σχεδόν 4,400 άτομα από 29 πτήσεις έφτασαν χθες στο αεροδρόμιο και ο αριθμός αυτός αναμενόταν να αυξηθεί σε 5,000 την ημέρα αυτόν τον μήνα με περίπου 27 επιβεβαιωμένες αφίξεις διεθνών πτήσεων καθημερινά. 

Ο κ. Monchai Tanot, διευθυντής του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ, είπε στους δημοσιογράφους του TPN ότι το αεροδρόμιο λειτουργούσε σύμφωνα με την ακύρωση του Test and Go. Η πρώτη άφιξη ήταν Ντόχα-Πουκέτ Qatar Airways πτήση, που μετέφερε 324 επιβάτες που κατάφεραν να βγουν πολύ γρήγορα από το αεροδρόμιο. Είπε ότι το σημερινό συνολικό αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό και ορισμένοι επιβάτες σχολίασαν ακόμη και πόσο καλή και άνετη ήταν η εξυπηρέτηση.

Το TPN σημειώνει ότι το Thailand Pass, ένα άλλο μη δημοφιλές πρόγραμμα, παραμένει, αλλά οι απαιτήσεις γραφειοκρατίας έχουν μειωθεί σημαντικά και αυτό το πρόγραμμα ενδέχεται να καταργηθεί σταδιακά στο εγγύς μέλλον.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.