Το Kathu διοργανώνει φεστιβάλ θαλασσινών για να επιδείξει το παραδοσιακό στυλ του Πουκέτ – PHOTO TOUR

Kathu, Πουκέτ –

  Ο Δήμος Kathu διοργάνωσε το φεστιβάλ θαλασσινών «Suk Jai Naithu» (Happy Naithu) το περασμένο Σαββατοκύριακο σε παραδοσιακό τοπικό στυλ για να αντικατοπτρίζει την αρχική εμφάνιση και αίσθηση του Πουκέτ.

Το φεστιβάλ διεξήχθη για δύο ημέρες από την Παρασκευή (29 Απριλίουth) μέχρι χθες το βράδυ (30 Απριλίουth). Ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ Amnuay Pitsuwan και ο δήμαρχος του Kathu Chaianan Sutthikun εγκαινίασαν επίσημα το φεστιβάλ χθες το βράδυ.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε με μια όμορφη παρέλαση το απόγευμα της 29ης Απριλίου. Η παρέλαση είχε ως στόχο να παρουσιάσει τους παραδοσιακούς τρόπους των αρχικών ανθρώπων του Πουκέτ που ξεκίνησαν από την κοινότητα «Naithu».

Το Naithu ήταν το προηγούμενο όνομα του Kathu, αλλά τώρα εξακολουθεί να είναι γνωστό τοπικά ως «Naithu», σημειώνει το Phuket Express.

Το φεστιβάλ είχε πολλούς πάγκους με θαλασσινά και τοπικές παραστάσεις σε πέντε σκηνές. Το φεστιβάλ είχε στόχο να υποστηρίξει τον τρόπο ζωής των ντόπιων και να τονώσει τον τοπικό τουρισμό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.