Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ένας σοβαρά, μεταξύ των οποίων δύο αστυνομικοί, μετά από σύγκρουση μοτοσικλετών στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

  Ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ τρία άτομα υπέστησαν διάφορους μέτριους έως ελαφρούς τραυματισμούς, μεταξύ των οποίων δύο αστυνομικοί, μετά τη σύγκρουση δύο μοτοσικλετών στην πόλη του Πουκέτ χθες.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 6:45 μ.μ. χθες (30 Απριλίου) σε μια διασταύρωση κοντά στη Δημόσια Αγορά 2 της πόλης του Πουκέτ (αγορά Kaset / Talad Kaset) στην οδό Ong Simpai στην πόλη του Πουκέτ.

Αστυνομία, άτομα έκτακτης ανάγκης και η ομάδα του Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν μια κατεστραμμένη μοτοσικλέτα Honda Scoopy. Η οδηγός, η κα Nataya Jantaurai, 21 ετών, είχε υποστεί διάφορα τραύματα και η συνοδηγός της, η κυρία Amonsiri Sawangjit, 52 ετών, είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και αιμορραγούσε βαριά. Και οι δύο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομεία.

Σε κοντινή απόσταση, οι υπάλληλοι έκτακτης ανάγκης βρήκαν μια μοτοσικλέτα της αστυνομίας που είχε υποστεί ζημιά. Ο οδηγός, ο λοχίας Warat Jairueng, 26 ετών, και ο επιβάτης του, ανώτερος λοχίας Montean Kamnerdee, 42 ετών, είναι και οι δύο αστυνομικοί της περιπολίας της πόλης του Πουκέτ. Είχαν υποστεί διάφορα ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για βοήθεια.

Το πλάνα CCTV δείχνει το Honda Scoopy που οδηγούσε η Nataya να στρίβει στην οδό Dilok Uthit 1 ενώ η μοτοσικλέτα της αστυνομίας που οδηγούσε ο Sgt. Ο Warat ερχόταν αμέσως πριν από τη σύγκρουση.

Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν θα υπάρξουν κατηγορίες ή ποιο μέρος ήταν υπεύθυνο με την τροχαία του Πουκέτ να δεσμεύεται να διερευνήσει με διαφάνεια το περιστατικό ανεξάρτητα από την εμπλοκή της αστυνομίας ή όχι.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.