Το Πουκέτ επεκτείνει τις ώρες ποτού στα «εστιατόρια» μέχρι τα μεσάνυχτα από την πρώτη Μαΐου

Πουκέτ-

Το Πουκέτ ενέκρινε επίσημα την παράταση των ωρών κατανάλωσης στα «εστιατόρια» μέχρι τα μεσάνυχτα από την 1η Μαΐουst 2022.

Πρώτον, ως αναφορά:

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ακυρώνει το Test and Go και διευκολύνει τις νόμιμες ώρες κατανάλωσης αλκοόλ.

Χθες, (29 Απριλίουth), ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew εξέδωσε τη διαταγή. Τα «εστιατόρια» θα επιτρέπεται να σερβίρουν αλκοολούχα ποτά μέχρι τα μεσάνυχτα από την 1η Μαΐουst 2022.

Το Phuket Express σημείωσε ότι στο παρελθόν επιτρεπόταν στα «εστιατόρια» να σερβίρουν αλκοόλ μέχρι τις 11:00 μ.μ.

Ωστόσο, οι χώροι διασκέδασης, όπως μπαρ, παμπ, νυχτερινά κέντρα, gogos, lounge καραόκε και άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις, παραμένουν νόμιμα κλειστοί. Μόνο τα τροποποιημένα εστιατόρια που έχουν μετατραπεί με τις κατάλληλες πιστοποιήσεις που έχουν εγκριθεί από τις αρχές επιτρέπεται να λειτουργούν νόμιμα, αν και στην πράξη η επιβολή μπορεί να ποικίλλει.

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.