Οδηγός θα τιμωρηθεί με πρόστιμο έως και 500 μπατ επειδή μπλόκαρε το ασθενοφόρο στο Πουκέτ μετά το βίντεο που έγινε viral

Πουκέτ -

Ένας οδηγός σεντάν θα τιμωρηθεί με πρόστιμο έως και 500 μπατ αφού δεν κινήθηκε για ένα ασθενοφόρο που μετέφερε έναν τραυματία σε νοσοκομείο με δυνατές προειδοποιητικές σειρήνες σε δρόμο στο Πουκέτ την Πέμπτη.

Δημοσιεύτηκε ένα βίντεο κάμερας ταμπλό (Πέμπτη 28 Απριλίουth) σε ένα προσωπικό Facebook ενός οδηγού ασθενοφόρου από το Kusoldharm Rescue Foundation στην πόλη του Πουκέτ που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένα μαύρο σεντάν που οδηγούσε στην οδό Yaowarad στην πόλη του Πουκέτ αρνήθηκε να κινηθεί ενώ το ασθενοφόρο ήταν πίσω τους με μια δυνατή προειδοποιητική σειρήνα, προσπαθώντας μάλιστα να κρατήσει ψηλά το ασθενοφόρο σε δύο σημεία, έστρεψε μπροστά τους και σταμάτησε να περάσουν .

Το βίντεο είναι παρακάτω και ακολουθούν περισσότερα για την ιστορία.

Χθες, (29 Απριλίουth), το αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ αναφέρει ότι έχουν ταυτοποιήσει τον οδηγό σεντάν που καλείται να συναντήσει την αστυνομία της πόλης του Πουκέτ. Ο οδηγός πρόκειται να επιβληθεί πρόστιμο έως και 500 μπατ για παρεμπόδιση οχημάτων έκτακτης ανάγκης. Το όνομα του οδηγού δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Πουκέτ, επικαλούμενη έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η αντίδραση στο πρόστιμο, περίπου δεκαπέντε δολάρια στις ΗΠΑ, ήταν ως επί το πλείστον αρνητική, με πολλούς να λένε ότι το πρόστιμο θα πρέπει να είναι σημαντικά υψηλότερο. Ωστόσο, η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ σημείωσε ότι ο τυπικός νόμος υπαγόρευε το πρόστιμο, όχι το δικαστήριο της κοινής γνώμης, το οποίο απαιτεί μέγιστο ποσό 500 μπατ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Χρειάζεστε Covid-19/ταξιδιωτική ασφάλεια για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.