Συνελήφθη 36χρονος στο Thalang του Πουκέτ με 5.49 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, έκσταση, 40,000 χάπια μεθαμφεταμίνης, όπλο και σφαίρες

Πουκέτ -

  Αυτό που αποκαλεί η αστυνομία του Πουκέτ σημαντικό ύποπτο για ναρκωτικά συνελήφθη στο Πουκέτ με περισσότερα από πέντε κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 70 χάπια Ecstasy και περισσότερα από 40,000 χάπια μεθαμφεταμίνης, ένα όπλο και σφαίρες το απόγευμα της Πέμπτης.

Η αστυνομία Thalang αποκάλυψε τη σύλληψη στον τοπικό Τύπο του Πουκέτ την Πέμπτη (28 Απριλίουth). Αυτή την εβδομάδα έκαναν έφοδο σε δύο σπίτια στην υποσυνοικία Srisoonthorn στην περιοχή Thalang προτού συλλάβουν έναν κύριο ύποπτο κ. Worakorn 'J' Pisarn, 36 ετών, από το Thalang, σε χώρο στάθμευσης για ένα εμπορικό κέντρο στην υποπεριοχή Chalong, Mueang. Περιοχή Πουκέτ.

Του κατασχέθηκαν ένα χειροποίητο όπλο, 23 σφαίρες, 70 χάπια έκσταση, 5.49 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 40,400 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Ο Worakorn οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Thalang όπου αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης και παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών.

Αυτό ακολουθεί ένα άλλο σημαντικές σειρές συλλήψεων ναρκωτικών στο Πουκέτ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.