Πέντε ύποπτοι για ναρκωτικά συνελήφθησαν στο Πουκέτ με συνολικά 3.5 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 14,000 χάπια μεθαμφεταμίνης 

Πουκέτ -

Πέντε ύποπτοι για ναρκωτικά συνελήφθησαν στο Πουκέτ με συνολικά περισσότερα από 3.5 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 14,000 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ αποκάλυψε τη σύλληψη στον τοπικό Τύπο χθες (28 Απριλίουth). Αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν πέντε υπόπτους για ναρκωτικά σε δύο διαφορετικές υποθέσεις ναρκωτικών.

Συνέλαβαν τον κ. Pongpat «Nat», 24 ετών από το Πουκέτ, τον Nattawut «Boy», 28 από το Πουκέτ, την κα Yanin «Kik», 26 από το Uttaradit και την κα Patcharin «Pop», 28 ετών από το Trang.

Συνελήφθησαν κοντά σε ένα σπίτι στο Soi Kok Tanod, στην υποπεριφέρεια Cherng Talay, στην περιοχή Thalang. Από αυτούς κατασχέθηκαν 3.53 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 14,000 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Αρχικά, η ομάδα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι έλαβε την παράδοση των ναρκωτικών μέσω ταχυδρομείου «τυχαία» και τους κράτησε στην πρόθεση να ενημερώσουν τελικά τις αρχές, αλλά αντίθετα άρχισαν να τα παραδίδουν σε άλλους. Έλαβαν 2,000 μπατ ανά παράδοση, σύμφωνα με τη δήλωσή τους. Η αστυνομία του Πουκέτ δεν πίστεψε τη δήλωσή της ότι απέκτησε τα ναρκωτικά κατά λάθος.

Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Cherng Talay για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με σκοπό να πουλήσουν.

Η αστυνομία συνέλαβε επίσης τον κ. Roong rueng 'Dee', 59 ετών από το Sisaket. Συνελήφθη στο Soi Ta-aid, στην υποπεριφέρεια Chalong στην περιοχή Mueang Phuket. Του κατασχέθηκαν 24 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.