Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού επισκέπτεται το Πουκέτ για να συζητήσει να γίνει το Πουκέτ τουριστικός προορισμός «υψηλής αξίας» για ποιοτικούς τουρίστες

Πουκέτ -

Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού επισκέφθηκε το Πουκέτ για να παραδώσει ένα παγκόσμιο αστέρι GBAC και βοήθησε στη χάραξη στρατηγικής με τις αρχές για να μετατραπεί το Πουκέτ σε τουριστικό προορισμό υψηλής αξίας για ποιοτικούς τουρίστες. 

Σήμερα, 28 Απριλίου, στο Novotel Phuket City Phokeethra Hotel, ο κ. Pipat Ratchakitprakarn, Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, προήδρευσε σε μια τελετή παράδοσης ενός αστεριού GBAC ή Global Biorisk Advisory Star στους εκπροσώπους του Πουκέτ και έδωσε μια ομιλία σχετικά με τη μετατροπή του Πουκέτ σε υψηλό -αξία τουριστικού προορισμού. Στη σημερινή τελετή παρευρέθηκαν επίσης ο Κυβερνήτης του Πουκέτ κ. Narong Vunziew και η κ. Nuansamorn Unhaprateep, Λέκτορας στη Σχολή Διεθνών Σπουδών, Prince of Songkla University. 

Η κ. Nuansamorn δήλωσε ότι το πανεπιστήμιό της διεξήγαγε ένα έργο για την εφαρμογή των διεθνών υγειονομικών προτύπων στην τουριστική βιομηχανία για την ενίσχυση της ασφάλειας υγιεινής για όλους τους επισκέπτες. Είπε ότι η Η GBAC Star ιδρύθηκε στην Αμερική από την ISSA- The Worldwide Cleaning Industry Association με πάνω από 1,600 φορείς τουριστικών επιχειρήσεων ή ιδρυμάτων παγκοσμίως να έχουν λάβει αυτήν την πιστοποίηση.    

 

Ο κ. Narong είπε εκ μέρους των κατοίκων του Πουκέτ ότι είναι ευγνώμων για τη σημερινή επίσκεψη του υπουργού και για τη συνεχή υποστήριξή του κατά τη διάρκεια του Covid-19. Η υγιεινή ήταν πολύ σημαντική για τους επισκέπτες και το Πουκέτ θα επωφεληθεί πολύ από αυτό το έργο καθώς το Πουκέτ θα αποκτούσε μεγάλη φήμη και θα γινόταν πιο διεθνώς τυποποιημένο, κατέληξε ο κ. Narong. 

Ο υπουργός, κ. Pipat, δήλωσε σχετικά με τη μετατροπή του Πουκέτ σε τουριστικό προορισμό υψηλής αξίας ότι το GBAC Star θα βοηθούσε το Πουκέτ να ανταγωνίζεται άλλα έθνη. Είπε επίσης ότι το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού εστιάζει σε πέντε παράγοντες τουρισμού για να καταστήσει το Πουκέτ έναν τουριστικό προορισμό υψηλής αξίας, συμπεριλαμβανομένου του τουρισμού ευεξίας, του επιχειρηματικού τουρισμού, του παραλιακού και θαλάσσιου τουρισμού, του οικοτουρισμού και του πολιτιστικού τουρισμού. Αυτό, κατέληξε ο υπουργός, θα προσελκύσει «ποιητικούς τουρίστες» με υψηλές δυνατότητες δαπανών μακροπρόθεσμα.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.