Η είσοδος στο Πουκέτ δεν χρειάζεται πλέον τεστ Covid-19 ή απόδειξη εμβολιασμού για ταξίδια εσωτερικού από την 1η Μαΐου

Πουκέτ -

Η Επιτροπή Ελέγχου Νόσων του Πουκέτ ενέκρινε την ακύρωση των μετρήσεων προσυμπτωματικού ελέγχου Covid -19 για όλους τους τύπους οικιακών μεταφορών και μέσω του Σημείου Ελέγχου του Πουκέτ από την 1η Μαΐου 2022.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew είπε χθες στους δημοσιογράφους του Phuket Express για την αλλαγή στις απαιτήσεις εισόδου (26 Απριλίουth) μετά από συνεδρίαση της επιτροπής ασθενειών.

«Ο αριθμός των νέων και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 στο Πουκέτ συνέχισε να μειώνεται. Τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός είναι μικρότερος από 100 κάθε μέρα». δήλωσε ο Narong.

«Η Επιτροπή Ελέγχου Νόσων του Πουκέτ ενέκρινε την ακύρωση των μετρήσεων προσυμπτωματικού ελέγχου Covid-19 για την είσοδο στο σπίτι, οι οποίες περιλαμβάνουν τεστ Covid-19 ή απόδειξη εμβολιασμού για όλους τους τύπους οικιακών μεταφορών και μέσω του σημείου ελέγχου του Πουκέτ (γνωστό ως σημείο ελέγχου Tha Chatchai). κατέληξε ο Narong.

Ο επικεφαλής του γραφείου δημόσιας υγείας του Πουκέτ, Kusak Kukiatikoon, δήλωσε στο Phuket Express, «Είμαστε ακόμη έτοιμοι να χειριστούμε μια έκρηξη του Covid-19, παρόλο που οι μετρήσεις έχουν ανακουφιστεί. Τα κρεβάτια στα νοσοκομεία εξακολουθούν να είναι άφθονα για πιθανούς ασθενείς με Covid-19».

Οι διεθνείς αφίξεις, σημειώνει η TPN, απαιτούν πρόσθετα βήματα, όπως η κάρτα Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.