Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε σπίτι στο Rawai του Πουκέτ κατά τη διάρκεια της νύχτας, ανησυχώντας τους κατοίκους της περιοχής

Rawai, Mueang Phuket -

Μια πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε ένα σπίτι στην περιοχή Mueang Phuket χθες το βράδυ (25 Απριλίουth), ανησυχούν οι ντόπιοι.

Ο δήμαρχος του Rawai Aroon Solos είπε στους δημοσιογράφους του Phuket Express ότι οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά από νευρικούς κατοίκους της περιοχής στις 10:30 σε ένα σπίτι σε μια πολυκατοικία στην υποσυνοικία Rawai.

Πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα και οι δημοσιογράφοι του Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν λίγο καπνό να βγαίνει από το σπίτι.

Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ακόμη.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.