Η φωτιά προκάλεσε ζημιές σε σπίτι στο Πουκέτ νωρίς σήμερα το πρωί, ανησυχώντας τους κατοίκους της περιοχής

Πουκέτ -

Μια πυρκαγιά προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε ένα σπίτι στην περιοχή Mueang Phuket νωρίς σήμερα το πρωί (25 Απριλίουth).

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά από νευρικούς κατοίκους της περιοχής στη 1:30 π.μ. σε ένα σπίτι σε ένα συγκρότημα κατοικιών στην υποσυνοικία Wichit.

Πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα και οι δημοσιογράφοι του Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι η φωτιά ήταν ήδη πολύ φλεγόμενη. Πλήθος κατοίκων της περιοχής στεκόταν έξω και παρατηρούσε τις φλόγες.

Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ακόμη και οι κάτοικοι του σπιτιού δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι να μιλήσουν στον Τύπο.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.