Τραυματισμένο ριγέ δελφίνι διασώθηκε αφού ξεβράστηκε σε παραλία του Πουκέτ σήμερα το πρωί

Πουκέτ -

Ένα τραυματισμένο ριγέ αρσενικό δελφίνι διασώθηκε αφού βρέθηκε ξεβρασμένο στην παραλία Nai Yang στην περιοχή Thalang του νησιού Πουκέτ νωρίς σήμερα το πρωί, 24 Απριλίου.

Ο Sorasak Rananan, επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Sirinat, είπε ότι το δελφίνι ανακαλύφθηκε από ντόπιους περίπου στις 7:30 π.μ. της Κυριακής. Οι υπεύθυνοι του εθνικού πάρκου έφτασαν αφού ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, το λανθάνον θηλαστικό είχε μήκος περίπου 1.70 μέτρα, ζύγιζε περίπου 80 κιλά και φαινόταν κουρασμένο. Στη συνέχεια, το προσωπικό έφερε ένα φορείο και παρείχε τις πρώτες βοήθειες πριν τον φέρει στην ακτή και τον παρέδωσε στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Απειλούμενων Ζώων Sireetarn για ιατρική περίθαλψη.

Ο κτηνίατρος του Κέντρου Διάσωσης Patcharaporn Kaewmong αποκάλυψε ότι το δελφίνι τραυματίστηκε στην ουρά, στη δεξιά πλευρά του σώματος και στο στόμα. Το ζώο ήταν ακόμα σε αδύναμη κατάσταση και έπρεπε να παρακολουθείται στενά.

Ο Sorasak είπε ότι τέσσερα δελφίνια είχαν προηγουμένως εντοπιστεί κοντά στην ακτή το Σάββατο. Τα έσπρωξαν αλλά δεν ήξερε αν το ξεβρασμένο δελφίνι που βρέθηκε σήμερα ήταν ένα από αυτά. Υπέθεσε ότι το δελφίνι μπορεί να τραυματίστηκε ενώ ήταν παγιδευμένο σε ένα δίχτυ ψαρέματος.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.