Γιοτ παίρνει φωτιά πριν ανατραπεί στην προβλήτα στο Πουκέτ – ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Ένα γιοτ πήρε φωτιά πριν ανατραπεί σε μια προβλήτα στην περιοχή Thalang σήμερα το απόγευμα (23 Απριλίουrd).

Οι αξιωματικοί του Ναυτικού Τμήματος του Πουκέτ ειδοποιήθηκαν για την πυρκαγιά του γιοτ στη 1:00 σε μια προβλήτα στην υποσυνοικία Mai Khao.

Έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι η θαλαμηγός μέσα στη θάλασσα κοντά στην προβλήτα φλέγεται έντονα. Δεν βρέθηκε κανένας στη θαλαμηγό και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η φωτιά τέθηκε τελικά υπό έλεγχο. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Το γιοτ είχε υποστεί μεγάλες ζημιές από τη φωτιά πριν ανατραπεί, με τμήματα του γιοτ να είναι ακόμα ορατά πάνω από το νερό. Άλλα γιοτ στην προβλήτα μεταφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς λόγω ανησυχίας για πιθανή εξάπλωση της φωτιάς σε άλλα θαλάσσια οχήματα.

Χρησιμοποιείται προληπτικός εξοπλισμός για να περιβάλλει το νερό γύρω από το βυθισμένο γιοτ για να αποτραπεί τυχόν διαρροή λαδιού. Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο δεν βρέθηκαν διαρροές λαδιού.

Η ιατροδικαστική αστυνομία του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα αίτια της πυρκαγιάς. Μέχρι την ώρα του Τύπου, εξακολουθούσαν να προσπαθούν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη και να εντοπίσουν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.