Το Πουκέτ προειδοποιεί για απατεώνες που χρησιμοποιούν αστυνομικές ταυτότητες του Πουκέτ για να ζητήσουν χρήματα από τα θύματα

Πουκέτ -

Η αστυνομία του Πουκέτ προειδοποιεί τους ανθρώπους καθώς οι απατεώνες χρησιμοποιούν αστυνομική ταυτότητα για να ζητήσουν χρήματα από τα θύματα.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ ανακοίνωσε μια προειδοποίηση δηλώνοντας ότι δεν εμπλέκεται με απατεώνες. Δεν έχουν πολιτική στο να ζητούν από τους ανθρώπους να μεταφέρουν χρήματα στην αστυνομία του Πουκέτ για διάφορους λόγους μέσω LINE ή άλλων εφαρμογών για κινητά.

Εάν κάποιος παρατηρήσει οποιοδήποτε είδος αυτής της απάτης, παρακαλούμε να αναφέρει στον διοικητή της επαρχίας του Πουκέτ, Υποστράτηγο Sermpan Sirikong.

Τηλ: 099-351-5364 ή 191

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.