Το Πουκέτ πραγματοποιεί εκδήλωση αδελφών πόλεων Πουκέτ – Phang Nga στη γέφυρα Sarasin, που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 Απριλίου έως τις 24 Απριλίου

Thalang, Phuket -

Ο κ. Rawat Areerob, Διευθύνων Σύμβουλος της Επαρχιακής Διοικητικής Οργάνωσης του Πουκέτ, εγκαινίασε επίσημα την εκδήλωση Πουκέτ – αδελφές πόλεις Phang Nga χθες, 22 Απριλίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη γέφυρα Sarasin, στην υποπεριφέρεια Mai Khao, στο Thalang, στο Πουκέτ, και προήδρευσε ο Κυβερνήτης του Πουκέτ, κ. Narong Wun Siew.


Ο κ. Rawat δήλωσε κατά τη διάρκεια της έναρξης ότι η εκδήλωση Phuket - Phang Nga αδελφές πόλεις συνέβη επειδή στο Πουκέτ είχε διατεθεί ένας προϋπολογισμός για την ενίσχυση της οικονομίας και την τόνωση της ικανότητας δαπανών του κατοίκου που είχε επιδεινωθεί από τον Covid-19 και ορισμένους κανονισμούς. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η εκδήλωση θα αποφέρει επαρκή έσοδα για τους ντόπιους ώστε να είναι σε θέση να αναζωογονήσουν το Πουκέτ σε μια τουριστική πόλη παγκόσμιας κλάσης στο μέλλον.


Τα σημεία που πρέπει να δείτε σε αυτήν την εκδήλωση ήταν ο οκταγωνικός πύργος του ρολογιού - ένα από τα διάσημα ορόσημα του Πουκέτ που δημιουργήθηκε σε σινο-πορτογαλικό στιλ, καθώς και ένα χαριτωμένο πολύχρωμο έκθεμα Mini Air Balloons για τη λήψη selfie. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να απολαύσουν ποικιλία φαγητών από περισσότερους από 40 πωλητές ακούγοντας μουσική από ταλαντούχους καλλιτέχνες.


Όλα αυτά θα είναι ανοιχτά για τους επισκέπτες στη γέφυρα Sarasin δωρεάν, από τις 22 Απριλίου έως τις 24 Απριλίου από τις 05.00:19 μ.μ., ισχύουν προφυλάξεις για τον Covid-XNUMX, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας, ακόμη και έξω.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.