Ο κυβερνήτης του Πουκέτ προειδοποιεί για τον απατεώνα πλαστό λογαριασμό εφαρμογής LINE

Πουκέτ -

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew προειδοποίησε τους ανθρώπους για έναν απατεώνα με έναν ψεύτικο λογαριασμό εφαρμογής LINE.

Ο κυβερνήτης του Τουττ

Ο κυβερνήτης Narong είπε στους δημοσιογράφους του Phuket Express, «Αυτός ο πλαστός λογαριασμός εφαρμογής LINE χρησιμοποιείται για να επικοινωνήσει με άτομα και άλλα κυβερνητικά γραφεία για απάτες. Παρακαλούμε, μην σαρώσετε τον κωδικό QR. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 084-1914151.”

Το Phuket Express σημειώνει ότι αυτό συνέβη και στον κυβερνήτη Chonburi, όπως φαίνεται παρακάτω:

https://thepattayanews.com/2022/04/23/chonburi-governor-warns-residents-of-counterfeit-line-account-imitating-him-allegedly-defrauding-people-for-personal-information/

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.