Συνελήφθη υπάλληλος εστιατορίου αφού φέρεται να χρησιμοποίησε όπλο για να απειλήσει έναν ξένο τουρίστα στην οδό Bangla στην Πατόνγκ

Πατόνγκ, Πουκέτ –

  Ένας υπάλληλος σε ένα «εστιατόριο» στην οδό Bangla Road (Soi Bangla) στην Πατόνγκ παραδόθηκε χθες (22 Απριλίουnd) αφού φέρεται να χρησιμοποίησε όπλο για να απειλήσει αλλοδαπό τουρίστα.

Η αστυνομία της Patong ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 5:00 μ.μ. χθες. Η αστυνομία της Patong, οι δημοσιογράφοι του TPN και η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ έφτασαν στο σημείο.

Οι υπάλληλοι του εστιατορίου είπαν στην αστυνομία ότι ο ύποπτος ονομαζόταν Bank και μάλωνε με έναν ξένο τουρίστα, αν και η φύση της συζήτησης δεν ήταν αρχικά ξεκάθαρη. Σύμφωνα με μάρτυρες, η Bank χρησιμοποίησε ένα όπλο που φαινόταν ότι ήταν πυροβόλο όπλο για να απειλήσει τον τουρίστα προτού τραπεί σε φυγή από το σημείο, οδηγώντας τον τουρίστα να καλέσει την αστυνομία της Patong. Η αστυνομία επιθεώρησε το CCTV στον τόπο του συμβάντος και σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσε τη σειρά των γεγονότων που αναφέρθηκαν από μάρτυρες ως ακριβείς

Στις 7:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας, ο κ. Kittipong “Bank” Janthawong, 25 ετών, ο ύποπτος, παρουσιάστηκε στην αστυνομία της Patong με ένα άδειο όπλο και ένα φυσίγγιο με κενές σφαίρες όπλου, δηλώνοντας ότι το όπλο δεν ήταν « πραγματικό» και ήταν απλώς ένα στήριγμα.

Η Bank είπε στην αστυνομία της Patong: «Στεκόμουν μπροστά στο εστιατόριο όπου δούλευα. Προσπάθησα να πείσω και να προσκαλέσω τον ξένο τουρίστα στο «εστιατόριο». Ο τουρίστας αρνήθηκε να μπει στο χώρο και είπε αγενείς δηλώσεις, οι οποίες οδήγησαν σε λογομαχία. Προσβλήθηκα από τις αγενείς και εξευτελιστικές προσβολές του τουρίστα και έβγαλα ένα όπλο/κοντέρ. Δεν ήθελα να πληγώσω τον τουρίστα, μόνο να τον τρομάξω και να τον κάνω να νιώσει άσχημα που προσέβαλε κάποιον που απλώς προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του».

Ο αναπληρωτής αστυνομικός διοικητής της επαρχίας του Πουκέτ, συνταγματάρχης Peeraphol Chaiarun, ο οποίος είναι τώρα Αναπληρωτής Αρχηγός της Αστυνομίας της Patong, είπε στους δημοσιογράφους του Phuket Express ότι ο κ. Kittipong αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση δημόσιας αναστάτωσης και απειλές βίας με όπλο.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.