Βρέθηκαν αυγά θαλάσσιας χελώνας σε παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Περισσότερα αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε μια παραλία στην επαρχία Phang Nga, βόρεια του Πουκέτ χθες (21 Απριλίουst).

Το γραφείο του Υπουργείου Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) Phang Nga ειδοποιήθηκε για τα αυγά θαλάσσιας χελώνας από ντόπιους στην παραλία Natai στην υποπεριοχή Khok Kloi, στην περιοχή Takua Thung.

Οι υπάλληλοι πήγαν στην παραλία όπου βρήκαν τη φωλιά με τα αυγά της θαλάσσιας χελώνας θαμμένα μέσα. Ανέφεραν ότι η φωλιά έχει βάθος 48 εκατοστά με διάμετρο 3.4 εκατοστά μήκος. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε πόσα αυγά θαλάσσιας χελώνας υπήρχαν στη φωλιά.

Η μητέρα θαλάσσια χελώνα επέστρεψε στη θάλασσα αφού γέννησε τα αυγά της. Το μήκος του σώματός της από το δεξί βατραχοπέδιλο μέχρι το αριστερό της πτερύγιο είναι 92 εκατοστά πλάτος.

Στη φωλιά έχει εγκατασταθεί μια συσκευή θερμομέτρου για την παρακολούθηση της ανάπτυξης των αυγών. Κατασκευάστηκε ένα προσωρινό κλουβί για την προστασία των αυγών από άλλα ζώα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.