Πουκέτ θα διοργανώσει Football Beach, Wood Ball Thailand Championship και εκδηλώσεις ποδοσφαίρου για την ενίσχυση του τουρισμού

Πουκέτ -

  Το Football Beach, το Wood Ball Thailand Championship και το Soccer Futsal θα διεξαχθούν στο Πουκέτ αυτόν τον μήνα και τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με τον αρχηγό της περιοχής.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu κ. Siwat Rawangkun προσκαλεί Ταϊλανδούς και ξένους να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα τριών αθλημάτων στην περιοχή Kathu που είναι:

  1. Πρωτάθλημα Wood Ball Thailand: άντρες/γυναίκες άνω των 60 ετών θα διεξαχθούν αύριο 22 Απριλίουnd μέχρι τον Απρίλιο 24th, από τις 8:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. στο γήπεδο ποδοσφαίρου μπροστά από το γραφείο Kathu District και το γήπεδο ποδοσφαίρου μπροστά από την παραλία Patong.
  2. Το Phuket Soccer Beach θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίουth έως Μάιο 1st στην παραλία Patong.
  3. Το ποδόσφαιρο Futsal θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐουth έως Μάιο 9th σε ένα χωράφι στην παραλία Πατόνγκ μπροστά από τον δρόμο Bangla στην Πατόνγκ.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu κ. Siwat είπε στους δημοσιογράφους του Phuket Express, «Αυτοί οι αθλητικοί αγώνες έχουν στόχο να ενισχύσουν τον τοπικό τουρισμό στην Patong και στο Phuket καθώς και να υποστηρίξουν τον τουρισμό Andaman ώστε να είναι το κέντρο τόσο του χερσαίου όσο και του θαλάσσιου τουρισμού στο μέλλον».

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.