Οι αρχές του Πουκέτ πραγματοποιούν συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσουν την επερχόμενη εκδήλωση αδελφών πόλεων Πουκέτ - Phang Nga από τις 22 Απριλίου έως τις 24 Απριλίου

Thalang -

  Ο κ. Rawat Areerob, Διευθύνων Σύμβουλος της Επαρχιακής Διοικητικής Οργάνωσης του Πουκέτ, ανακοίνωσε επίσημα χθες για την εκδήλωση αδελφών πόλεων Πουκέτ – Phang Nga για την προώθηση του τουρισμού στο Πουκέτ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αυτή η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στη γέφυρα Sarasin, στην υποπεριοχή Mai Khao, στο Thalang, στο Phuket από τις 22 Απριλίου έως τις 24 Απριλίου με σκοπό να ανακουφίσει τον στάσιμο τουρισμό στο Πουκέτ και να δημιουργήσει εισόδημα για τους ντόπιους.

Το αποκορύφωμα, είπε ο αξιωματικός, θα ήταν η επίσκεψη στα αξιοθέατα του οκταγωνικού πύργου του ρολογιού που δημιουργήθηκε σε σινο-πορτογαλικό στυλ, που ήταν ένα από τα εξέχοντα ορόσημα του Πουκέτ. Όχι μόνο αυτό, οι συμμετέχοντες θα μπορούσαν επίσης να επιδοθούν στο να παρακολουθήσουν το τελευταίο φως της ημέρας να σβήνει σταδιακά καθώς ο ήλιος βυθιζόταν στη Θάλασσα Ανταμάν. Ο αξιωματικός είπε ότι θα ετοίμαζαν μίνι αερόστατα για selfie spot ως μια παιχνιδιάρικη ανάμνηση για να κρατήσουν επίσης.Διάφορα είδη τοπικών φαγητών και θαλασσινών θα είναι διαθέσιμα και, στις 24 Απριλίου, οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να ζητωκραυγάσουν τους νέους, ενθουσιώδεις τραγουδιστές που θα διαγωνιστούν στον «Διαγωνισμό τραγουδιού του Πουκέτ 2022».Και πάλι, όλα αυτά θα ανοίξουν δωρεάν για τους επισκέπτες στη Γέφυρα Sarasin, από τις 22 Απριλίου έως τις 24 Απριλίου στις 05.00:19 μ.μ.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.