Δίχτυ επιδρομών στο Πουκέτ 50 εκατομμύρια μπατ σε 100,000 πλαστά εμπορικά προϊόντα

Πουκέτ -

  Περισσότερα από 100,000 τεμάχια πλαστών επώνυμων προϊόντων κατασχέθηκαν στο Πουκέτ αξίας άνω των 50 εκατομμυρίων μπατ χθες, 18 Απριλίου 2022.

Το Υπουργείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας αναφέρει ότι έκαναν έφοδο σε μια αποθήκη και τρία σπίτια στην περιοχή Kathu και την πόλη του Πουκέτ όλο το απόγευμα της Δευτέρας 18 Απριλίου, μετά από συμβουλές από ενδιαφερόμενους πολίτες.

Περισσότερα από 100,000 είδη πλαστών εμπορικών επωνυμιών υψηλού προφίλ κατασχέθηκαν αξίας άνω των 50 εκατομμυρίων μπατ, σύμφωνα με αξιωματούχους που γνωρίζουν την έρευνα που μίλησαν με το Phuket Express.

Η έφοδος έγινε μετά την ενημέρωση των αξιωματούχων ότι πλαστά προϊόντα πωλούνταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συνέχισαν την έρευνά τους που οδήγησε στην έφοδο και τη σύλληψη των φερόμενων ως ιδιοκτητών των αποθηκών.

Οι ιδιοκτήτες των αποθηκών, τα ονόματα των οποίων δεν δόθηκαν από αξιωματούχους στο The Phuket Express, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή προϊόντων απομίμησης για πώληση.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.