Προπονητής κολύμβησης φέρεται να εμπλέκεται σε εμπορία ανηλίκων σεξ για τον 78χρονο αλλοδαπό πατριό του που συνελήφθη στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Η αστυνομία του Thalang συνέλαβε έναν 32χρονο προπονητή κολύμβησης που φέρεται να παρέσυρε ανηλίκους σε σεξουαλική κακοποίηση με τον αλλοδαπό πατριό του.

Χθες, 17 Απριλίου, ο υποστράτηγος Surachet Hakpal και άλλοι αρμόδιοι αξιωματούχοι ανέκριναν τον Nikki (ψευδώνυμο), 32 ετών, ο οποίος βρισκόταν υπό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από το δικαστήριο του Πουκέτ για φερόμενη παράνομη συμμετοχή και εμπορία ανθρώπων ανήλικων παιδιών για σεξουαλικό σκοπό. δραστηριότητες. Συνελήφθη στο σπίτι του στην υποπεριοχή Khok Kloi, στην περιοχή Takua Thung, Phang Nga, και περίμενε περαιτέρω νομικές διαδικασίες στο Αστυνομικό τμήμα Thalang.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό Surachet, ευρύτερα γνωστός με το παρατσούκλι του Big Joke, ο Nikki ήταν θετός γιος του John David Ross Young, ενός 78χρονου ομογενή, ο οποίος διέμενε στην υποπεριφέρεια Pa Khlok, Thalang, Phuket, για 10 χρόνια. Ήταν πρώην χειριστής ακινήτων που μετεγκαταστάθηκε στο Πουκέτ για να συνεχίσει την επιχείρησή του με την πώληση και την αγορά γης και βίλες με πισίνα το 2012, αλλά δεν εργαζόταν πλέον προς το παρόν. Ο John είχε δύο γιους με τη σύζυγό του (αποθανόντα), αλλά αυτή τη στιγμή ζούσαν στη Νέα Ζηλανδία, έτσι έμενε μόνος στο σπίτι του στο Πουκέτ.

Ο αστυνομικός Σουράτσετ ισχυρίστηκε ότι η αστυνομία είχε ωθηθεί από ανήσυχους πολίτες για δραστηριότητες παιδικής απρέπειας που συνδέονταν με τον Τζον από το 2020, αλλά όταν ήρθαν να ερευνήσουν, οι χωρικοί αρνήθηκαν τη συνεργασία επειδή ο Τζον συχνά λειτουργούσε ως δωρητής που τους παρείχε τακτικά οικονομική βοήθεια.

On Στις 15 Μαρτίου, το Διεθνές Ίδρυμα Ελευθερίας συνόδευσε την Wassana (αποκαλύφθηκε το επώνυμο), τη μητέρα του Chit, ενός 13χρονου αγοριού, στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει αναφορά εναντίον του John για απαγωγή παιδιών για να διαπράξει άσεμνες δραστηριότητες, που οδήγησε στη σύλληψή του στις 18 Μαρτίου.

Αρχικά, δέκα παιδιά φέρεται να εμπλέκονταν σε αυτή την υπόθεση, με οκτώ να έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά και δύο να είναι μόνο μάρτυρες της πράξης. Το Big Joke δήλωσε επίσης ότι πιθανώς να εμπλέκονται άλλα πέντε παιδιά. Ο Chit, το αγόρι, επιβεβαίωσε ότι η Nikki τον εξαπάτησε να κολυμπάει σε μια πισίνα μέσα στην κατοικία του John γύρω στις 2.30 μ.μ. στις 14 Απριλίου και δέχθηκε σεξουαλική επίθεση.

Η αστυνομία είπε ότι είχε πλάνα από κάμερα ασφαλείας από το περιστατικό εκείνη την ημέρα. Και οι δύο ύποπτοι παραμένουν υπό κράτηση.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.