Οι αρχές της Ταϊλάνδης ζητούν συνεργασία αφού πολλοί άνθρωποι παραβίασαν τις απαγορεύσεις πιτσιλίσματος νερού στο Bangla Road χθες στο Πουκέτ

Πατόνγκ – 

  Πολλοί τουρίστες, εγχώριοι και ξένοι, και εργαζόμενοι σε μπαρ της Ταϊλάνδης ασχολήθηκαν με το νερό χθες στην οδό Bangla στην Πατόνγκ, ενώ οι αρχές της Ταϊλάνδης ζήτησαν συνεργασία για την επιβολή απαγόρευσης των νερομαχιών φέτος λόγω ανησυχιών για τον Covid.

Χθες, 12 Απριλίου, το Soi Bangla ήταν φαινομενικά γεμάτο με ξένους τουρίστες, ντόπιους και εργαζόμενους σε μπαρ που ήταν έξω στο δρόμο όλη μέρα και νύχτα πυροβολώντας τα πιστόλια νερού τους και πιτσιλίζοντας νερό ο ένας στον άλλο, προφανώς χωρίς να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του Covid-19. δεν παίζετε νερό και κρατάτε πάντα τη μάσκα. Οι κανονισμοί τέθηκαν από το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19, ή CCSA, στην Μπανγκόκ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά λόγω ανησυχιών για τον Covid-19 και ήταν, τουλάχιστον, απίστευτα μη δημοφιλείς στον τομέα των επιχειρήσεων και του τουρισμού. 

Σύμφωνα με μια προηγούμενη διακήρυξη που εκδόθηκε από τον κυβερνήτη της επαρχίας του Πουκέτ, κ. Narong Wun Siew, το πιτσίλισμα του νερού και το παιχνίδι με σκόνη εξακολουθούν να απαγορεύονται επίσημα λόγω της πανδημίας και επιτρέπονται μόνο ορισμένες παραδοσιακές πρακτικές, όπως η αξιοποίηση σε ναούς. Επιπλέον, ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης του Πουκέτ κ. Pichet Panaphong παρακάλεσε ορισμένα άτομα που ετοίμαζαν τα φορτηγά τους για νερομαχία να σταματήσουν τη δραστηριότητά τους καθώς παραβίαζε τον κανονισμό και μπορεί να οδηγήσει σε νέα εξάπλωση. 

Εκτεταμένες αναφορές για νερομαχίες, παρά την απαγόρευση, ήρθαν χθες από το Πουκέτ και μένει να δούμε αν θα τηρηθούν οι προειδοποιήσεις ή εάν είναι δυνατόν θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον όσων παραβιάζουν την απαγόρευση.

Εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan O'Cha φέρεται να διέταξε προσωπικά τον Κυβερνήτη του Πουκέτ να σταματήσει το περαιτέρω παιχνίδι με το νερό και να υπενθυμίσει στους τουρίστες και τους κατοίκους ότι μόνο παραδοσιακές δραστηριότητες, όπως η επίσκεψη στον ναό και η αξιοποίηση, επιτρέπονται φέτος και να είναι «υπομονετικοί». για άλλη μια χρονιά, μετά από τρία χρόνια απαγορεύσεων ήδη.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε Covid-19/ταξιδιωτική ασφάλεια για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!     

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.