62 αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Συνολικά, 62 αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε μια παραλία στην επαρχία Phang Nga, βόρεια του Πουκέτ το πρωί της Δευτέρας (11 Απριλίου). Αυτή είναι η όγδοη φωλιά αυγών θαλάσσιας χελώνας που βρέθηκαν σε παραλίες στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Khao Lampi–Hat Thai Mueang μόνο φέτος.

Το εθνικό πάρκο Khao Lampi–Hat Thai Mueang ανέφερε στις 6:30 π.μ. σήμερα το πρωί ότι βρήκαν τη φωλιά μιας θαλάσσιας χελώνας με 62 αυγά θαμμένα. Τα 61 από αυτά είναι γόνιμα ωάρια.

Η μητέρα θαλάσσια χελώνα επέστρεψε στη θάλασσα αφού γέννησε τα αυγά της. Το μήκος του σώματός της ήταν 110 εκατοστά μήκος και 33 εκατοστά πλάτος.

Τα αυγά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή περιοχή κοντά λόγω ανησυχίας για ζημιές από τις καιρικές συνθήκες.

Πιστεύεται ότι τα μωρά της θαλάσσιας χελώνας θα εκκολαφθούν εντός 60 ημερών.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.