Δημιουργήθηκαν 3,000 σημεία ελέγχου σε όλη την Ταϊλάνδη για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων κατά τη διάρκεια 7 επικίνδυνων ημερών του Songkran

Εθνική -

Η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής 3,000 σημεία ελέγχου για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων κατά τις επτά επικίνδυνες ημέρες του Songkran για να βοηθήσει να σταματήσει οδήγηση σε κατάσταση μέθης.

Η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης υπολόγισε ότι 6.7 εκατομμύρια αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν προς τις πόλεις τους κατά τη διάρκεια των πέντε διαδοχικών διακοπών (13-17 Απριλίου), που ήταν περίπου 300,000 περισσότερα από το Songkran του περασμένου έτους. Επιπλέον, η Μπανγκόκ θα δει τον μεγαλύτερο αριθμό αυτοκινήτων να βγαίνουν από την πόλη στις 12 Απριλίου και να ξαναμπαίνουν στις 16-17 Απριλίου.

Όσον αφορά την οδική ασφάλεια, ο υποστράτηγος της αστυνομίας Suwat Chaengyodsuk αποκάλυψε ότι περισσότερα από 3,000 σημεία ελέγχου και 80,000 χειριστές λειτουργούσαν σε όλη τη χώρα για να εμποδίσουν τα καταστήματα να πουλήσουν οινοπνευματώδη ποτά εκτός της νόμιμης περιόδου πώλησης και τις κυκλοφοριακές παραβάσεις, ιδιαίτερα την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι έμποροι και οι δραστηριότητες σε λίστα κινδύνου θα παρακολουθούνται επίσης στενά από τους αξιωματικούς της περιοχής.

«Ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για τη διασφάλιση της ασφάλειας στο δρόμο είναι τα σημεία ελέγχου, επειδή οι άνθρωποι θα φοβούνται περισσότερο να διαπράξουν απερίσκεπτες ενέργειες. Έτσι, φέτος, δημιουργήσαμε σημεία ελέγχου λίγο περισσότερα από πέρυσι, τα οποία περιελάμβαναν 1,937 σημεία ελέγχου κυκλοφορίας και 1,430 σημεία ελέγχου νηφαλιότητας, αλλά νοιαζόμαστε επίσης για το επίπεδο άνεσης των πολιτών μας», είπε ο αξιωματικός Suwat στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaoded Chonburi / φωτογραφία αρχείου[/caption]

Σύμφωνα με αξιωματούχους, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ οφείλεται στην πλειονότητα των τροχαίων ατυχημάτων στην Ταϊλάνδη παρά τις διάφορες ποινές όπως φυλάκιση έως και 6 ετών για πρόκληση σοβαρής ζημιάς, ανάκληση ή αναστολή άδειας οδήγησης και πρόστιμα έως 200,000 μπατ και 10ετή φυλάκιση. εάν ένα ατύχημα συνεπαγόταν θανατηφόρο θάνατο.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/