Ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Πουκέτ εξετάζει τα λιμάνια των πορθμείων για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των τουριστών κατά τη διάρκεια του Songkran

Πουκέτ -

Ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης του Πουκέτ, μαζί με πολλές άλλες αρμόδιες αρχές, πήγαν να ελέγξουν την ετοιμότητα των λιμένων των πορθμείων και να ενθαρρύνουν τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις.

Ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης του Πουκέτ Pichet Panaphong επισκέφτηκε τα λιμάνια πορθμείων στο Πουκέτ σήμερα, 12 Απριλίου, για να επιθεωρήσει τα πλοία, τις προμήθειες ασφαλείας και τους χειριστές σκαφών όσον αφορά την ασφάλεια και τη διαθεσιμότητα για να φιλοξενήσει τουρίστες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία.Ο Pichet είπε ότι το λιμάνι ήταν σχετικά ζωντανό με ανθρώπους (κυρίως Ταϊλανδούς) που ήθελαν να περάσουν στο νησί Phi Phi για να φτάσουν στην επαρχία Krabi. Κάθε πλοίο μπορεί να χωρέσει 80-150 άτομα και είναι εξοπλισμένο με αρκετούς απαραίτητους σωσίβιους εξοπλισμούς, όπως σωσίβια, πυροσβεστήρες και κιτ ανάνηψης, με τα τέσσερα πληρώματα σκαφών να είναι καλά εκπαιδευμένα για να τα χρησιμοποιούν. Παράλληλα, υπάρχουν και περιπολικά σκάφη από το Επαρχιακό Κέντρο Τουριστικής Βοήθειας του Πουκέτ που θα σπεύσουν να βοηθήσουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.Σύμφωνα με τον Thiwat Seedokbub, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο του PAO στο Πουκέτ, ο μέσος αριθμός τουριστών που επιβιβάστηκαν με πλοίο στην προβλήτα Chalong ήταν 800-1,000 άτομα την ημέρα, αλλά ο αριθμός αυτός σίγουρα θα αυξηθεί σε σχεδόν 2,000 κατά τη διάρκεια του Songkran. Προέτρεψε επίσης τους χειριστές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους μεθυσμένους επιβάτες που μπορεί να πέσουν από ένα σκάφος ή να προκαλέσουν βλάβη σε άλλους. Ο Noppol Owas, Διευθύνων Σύμβουλος της Phuket Business Company Limited που εκμεταλλεύεται τα σκάφη Phi Phi Cruiser, είπε ότι το 60% των επιβατών ήταν αλλοδαποί και το 30% από αυτούς ήταν Ινδοί. Ο Noppol σχολίασε ότι η κατάσταση σταδιακά βελτιώνεται καθώς η Ταϊλάνδη άρχισε να υποδέχεται περισσότερους τουρίστες. Όσο για την υπηρεσία του με κρουαζιερόπλοιο, είπε ότι συνήθως δεχόταν 100 επιβάτες τις καθημερινές, αλλά ανέβηκε στους 200 από τότε που ξεκίνησε το Songkran.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.