Το Πουκέτ διοργανώνει το αποκλειστικό Φεστιβάλ Νερού 2022 υπό την έννοια του Songkran σε λεπτές και παραδοσιακές πτυχές

Πουκέτ -  

  Η τελετή έναρξης του αποκλειστικού Φεστιβάλ Νερού του Πουκέτ πραγματοποιήθηκε χθες με σκοπό να αναδείξει το Songkran στην αληθινή, παραδοσιακή του πτυχή.

Χθες, 11 Απριλίου, ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης του Πουκέτ κ. Phichet Panaphong προήδρευσε στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ Νερού 2022 που πραγματοποιήθηκε από κοινού στο όνομα του Δήμου του Πουκέτ, της Κοινωνικής Επιχείρησης Pracharath Rak Samakkee και της Thai Beverage Public Company Limited. Η πρόθεση αυτής της εκδήλωσης ήταν να παρουσιάσει το Songkran με τη μαγευτική, παραδοσιακή του προοπτική στους διεθνείς τουρίστες.Επαγγελματίες φωτογράφοι και απλοί άνθρωποι προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Discover Phuket» σε αυτή την εκδήλωση. Επιπλέον, πολλά περίπτερα είχαν στηθεί μέσα στον πύργο του ρολογιού και στο Μουσείο Peranakannitat για να προβάλουν τα έργα τέχνης των μαθητών στους συμμετέχοντες που ενδιαφέρθηκαν να ζήσουν μια διαφορετική πλευρά του Songkran.Χθες, η κα Manita Duangkham Farmer, Μις Ταϊλάνδη 2022, παρευρέθηκε επίσης στην εκδήλωση με αρκετούς άλλους Ταϊλανδούς και ξένους. Η εκδήλωση είχε σημαντική επιτυχία προσελκύοντας τουρίστες και δημιουργώντας έσοδα για τους ντόπιους της περιοχής.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.