Τα σημεία ελέγχου Covid, οι έλεγχοι θερμοκρασίας και εμβολιασμού για την είσοδο σε επιχειρήσεις νυχτερινής διασκέδασης καταργήθηκαν στην Patong

Πουκέτ - 

  Τα σημεία ελέγχου Covid-19 μεταξύ κάθε άκρου της Bangla Rd και των υποχρεωτικών ελέγχων κατάστασης θερμοκρασίας και εμβολιασμού στην Πατόνγκ φέρονται να αρθούν.     

Χθες, 11 Απριλίου, ο κ. Weerawit Kruesombat, Πρόεδρος του Phuket Entertainment Business Association ή PEBA, ενημέρωσε τους υπεύθυνους επιχειρήσεων νυχτερινής διασκέδασης για την αφαίρεση των σημείων ελέγχου Covid-19 στην Bangla Rd καθώς και για ελέγχους θερμοκρασίας και εμβολιασμού πριν από την είσοδο σε χώρους νυχτερινής διασκέδασης. Η ανακοίνωση στάλθηκε με επιστολή στους επιχειρηματίες της νυχτερινής διασκέδασης, τον δήμο Patong, τα μέλη της PEBA και τις επαρχιακές κυβερνητικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τον κ. Weerawit, τα σημεία ελέγχου και υποχρεωτικούς ελέγχους δεν θα είναι πλέον σε λειτουργία από αύριο (11 Απριλίου). «Έδωσα την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους τομείς για τη συνεργασία τους», είπε ο κ. Weerawit στους ενδιαφερόμενους.  

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.