Η αστυνομία και οι αξιωματικοί του Πουκέτ λένε ότι είναι έτοιμοι για το Songkran, με κύριο στόχο την ασφάλεια των τουριστών και των κατοίκων

Πουκέτ -

  Περισσότεροι από 400 αστυνομικοί και αξιωματικοί είναι έτοιμοι για τις μεγάλες διακοπές του Songkran και λένε ότι η ασφάλεια των τουριστών και των κατοίκων είναι η πρώτη τους προτεραιότητα.

Χθες, (8 Απριλίουth), περισσότεροι από 400 αστυνομικοί και αξιωματικοί στο Πουκέτ με επικεφαλής τον Υποδιοικητή της Αστυνομίας Περιφέρειας 8, Υποστράτηγος Wanchai Wakphonpitch πραγματοποίησαν μια συνέλευση στο σημείο ελέγχου του Πουκέτ στην υποπεριφέρεια Tha Chatchai, στην περιοχή Thalang.

Ο υποστράτηγος Wanchai είπε στους δημοσιογράφους του Phuket Express: «Στόχεύουμε στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και στην παροχή βοήθειας στους δρόμους κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran από τις 8 Απριλίου.th μέχρι τον Απρίλιο 17th. "

«Την ίδια στιγμή που σχεδιάζουμε να καταπολεμήσουμε τα παράνομα ναρκωτικά και τα εγκλήματα για να διασφαλίσουμε ότι οι κάτοικοι και οι τουρίστες, τόσο οι Ταϊλανδοί όσο και οι ξένοι είναι ασφαλείς», πρόσθεσε ο Wanchai.

«Είμαστε έτοιμοι να επιβάλουμε τον νόμο και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε τους ανθρώπους στο νησί», κατέληξε ο Wanchai.

Το TPN σημειώνει ότι στη συνέχεια αξιωματικοί πραγματοποίησαν παρέλαση και συγκέντρωση με εκατοντάδες μέλη του προσωπικού επιβολής του νόμου. Το Songkran αναμένεται να είναι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μια πιο ήσυχη σχέση με τις περίφημες νερομαχίες και τα ξέφρενα πάρτι που έχουν απαγορευτεί λόγω ανησυχιών για τον Covid σε εθνικό επίπεδο. Αντίθετα, η εστίαση θα είναι σε παραδοσιακές και θρησκευτικές εκδηλώσεις, όπως η αξιοποίηση και ο σεβασμός στους ηλικιωμένους. Ωστόσο, η αστυνομία του Πουκέτ εξακολουθεί να ανησυχεί για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ειδικά μεταξύ των ανθρώπων που γιορτάζουν το φεστιβάλ ιδιωτικά και πίνουν με φίλους και οικογένεια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.