Γυναίκα από το Πουκέτ θα επιχειρήσει να σκαρφαλώσει στην κορυφή των Ιμαλαΐων 6,419 μέτρων για να συγκεντρώσει χρήματα για αδέσποτα ζώα

Όλα τα συγκεντρωμένα κεφάλαια θα διατεθούν για να βοηθηθούν τα ζώα του δρόμου.

Ο κάτοικος του Πουκέτ και μέλος του προσωπικού του Ιδρύματος Soi Dog, Yanisa Kingmala-Beven, θα προσπαθήσει να ανέβει στην κορυφή 6,419 μέτρων Chulu West στην οροσειρά Annapurna των Ιμαλαΐων αυτόν τον Απρίλιο, για να συγκεντρώσει χρήματα για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την καλή διαβίωση των ζώων.

Η Yanisa με τον σκύλο διάσωσης Gi σε μια προπόνηση στους λόφους του Πουκέτ.
Ο Yanisa και ο Rohun θα πεζοπορήσουν για 24 ημέρες στα Ιμαλάια.

Η Yanisa, 51, συντονιστής εθελοντών στο Soi Dog's Phuket Sanctuary από το 2018, ελπίζει να ολοκληρώσει την πρόκληση με τον σύζυγό της, Rohun, 65 ετών, για να προωθήσει την ευαισθητοποίηση για τους άρρωστους, εγκαταλειμμένους και άστεγους σκύλους και γάτες του δρόμου της Ταϊλάνδης και να βοηθήσει στην ανάπτυξη ζωτικής σημασίας κεφάλαια για φιλανθρωπικό σκοπό. Η 21ήμερη πεζοπορία και η πρόκληση για ανάβαση σε μια κορυφή 6,000 μέτρων των Ιμαλαΐων είναι σημαντική δεδομένου του ακραίου υψομέτρου και των σοβαρών κινδύνων που εμπεριέχονται. Η απόπειρα συνόδου κορυφής περιλαμβάνει τη διαπραγμάτευση μιας επικίνδυνα απότομης και στενής κορυφογραμμής καλυμμένης με χιόνι, με πτώση χιλιάδων ποδιών εκατέρωθεν.«Είμαι πολύ ανήσυχος για την αποστολή και θα προσπαθήσω να φτάσω στην κορυφή αν μπορώ», λέει η Yanisa. «Ελπίζω ότι οι άνθρωποι στο Πουκέτ και σε ολόκληρη την Ταϊλάνδη, ιδιαίτερα οι φιλόζωοι, θα μας ακολουθήσουν στη σελίδα πρόκλησης για έρανο στο Facebook καθώς συγκεντρώνουμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε».

Το ταξίδι θα ξεκινήσει από το Κατμαντού στο Νεπάλ στις 27 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 20 Μαΐου, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες στο υψόμετρο.

Για να υποστηρίξετε την ανάβαση και τα ζώα που θα επωφεληθούν από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, παρακαλούμε χορηγήστε τους Yanisa και Rohun σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους δωρεάς.
Facebook - https://www.facebook.com/donate/353756103334374/353761036667214
Ιστοσελίδα Soi Dog - https://links.soidog.org/MountainClimbChallenge

Επιπλέον πληροφορίες;
Όνομα σελίδας Facebook: Rohun and Yanisa's Fundraiser for Soi Dog Foundation
Επαφή: Rohun Beven / [προστασία μέσω email] / M: 096 654 7925

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.