Άστεγη γυναίκα δόθηκε υποστήριξη αφού βρέθηκε να κοιμάται κάτω από ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

  Μια άστεγη γυναίκα διασώθηκε και θα λάβει κοινωνική υποστήριξη αφού αποκοιμήθηκε κάτω από ένα φορτηγό στην Πατόνγκ σήμερα το πρωί (8 Απριλίουth).

Η αστυνομία της Patong ειδοποιήθηκε από τον έκπληκτο ιδιοκτήτη οχήματος της γυναίκας γύρω στα πενήντα που βρισκόταν κάτω από ένα φορτηγό σε ένα σπίτι στην οδό Phra Baramee στην Patong, στην περιοχή Kathu. Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης του οχήματος είδε τη γυναίκα πριν ξεκινήσει το όχημά τους σήμερα το πρωί γύρω στις 8:00 π.μ

Η αστυνομία της Patong έφτασε στο σημείο για να βρει το σταθμευμένο ασημένιο φορτηγό μπροστά από ένα ιδιωτικό σπίτι κοντά στον ναό Suwan Khiri Wong.

Η αστυνομία ζήτησε από τη γυναίκα να βγει κάτω από το φορτηγό, αλλά η γυναίκα αρχικά αρνήθηκε. Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα πριν η γυναίκα συμφώνησε να συρθεί έξω από κάτω από το όχημα.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας αποκρύπτεται από την πολιτική σύνταξης, είπε στην αστυνομία ότι είναι 55 ετών. Δήλωσε ότι ήταν άστεγη και δεν είχε πού να πάει και πού να μείνει, έτσι αποφάσισε να κοιμηθεί κάτω από το φορτηγό σε ένα ιδιωτικό σπίτι.

Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ ενώ η αστυνομία επικοινωνεί με τα αρμόδια γραφεία κοινωνικής υποστήριξης για να τη βοηθήσουν.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.