Τα προληπτικά μέτρα Covid-19 παραμένουν αμετάβλητα για το Songkran, ανακοινώνει το Ταϊλανδικό Κέντρο Covid-19

Εθνική -

Το Κέντρο Διαχείρισης Κατάστασης Covid-19 (CCSA) δήλωσε σήμερα, 8 Απριλίου, μετά τη γενική συνέλευση, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Prayut Chan-O'Cha, ότι τα τρέχοντα προληπτικά μέτρα θα παραμείνουν τα ίδια για τις πολυήμερες διακοπές Songkran την επόμενη εβδομάδα.

Όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως από πολλές αρχές, οι δημόσιες εορταστικές εκδηλώσεις Songkran με μεγάλες συγκεντρώσεις για πιτσίλισμα νερού ή πάρτι αφρού εξακολουθούν να απαγορεύονται αυστηρά για έναν ακόμη χρόνο. Ο εκπρόσωπος της CCSA, Taweesilp Visanuyothin, είπε ότι ενθαρρύνονται οι παραδοσιακοί εορτασμοί Songkran, όπως οι οικογενειακές συγκεντρώσεις και το να ρίχνουν νερό στα χέρια των ηλικιωμένων για να αποδώσουν σεβασμό.

Αυτό σημαίνει ότι η κατανάλωση και το σερβίρισμα αλκοολούχων ποτών στα εστιατόρια SHA plus στις πιλοτικές τουριστικές επαρχίες (η Μπλε Ζώνη) και στις περιοχές υψηλής επιτήρησης εξακολουθούσαν να επιτρέπονται μέχρι τις 11:00 μ.μ. Τα μέρη πρέπει να είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις πιστοποιήσεις SHA+ ή Thai Stop COVID 2-Plus και πρέπει να λειτουργούν αυστηρά σύμφωνα με τα μέτρα ρύθμισης χωρίς COVID.

Τα μπαρ και οι χώροι διασκέδασης συνέχισαν να είναι νόμιμα κλειστά, εκτός από αυτούς που τροποποιήθηκαν ως εστιατόρια σύμφωνα με τα πρότυπα και τις απαιτήσεις της Επιτροπής Μεταδοτικών Ασθενειών της Μπανγκόκ/Επαρχίας.

Ο Δρ Taweesilp είπε επίσης ότι το κοινό ενθαρρύνεται να διεξάγει τεστ αυτο-ATK πριν ταξιδέψει ή επιστρέψει στη γενέτειρά του για να αποτρέψει την εξάπλωση της νόσου και την αύξηση των καθημερινών λοιμώξεων μετά το φεστιβάλ.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 ατόμων και κείμενο

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/