Τρεις ύποπτοι για ναρκωτικά συνελήφθησαν στο Πουκέτ με 3 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 19,000 χάπια

Πουκέτ -

Τρεις ύποπτοι για ναρκωτικά συνελήφθησαν στο Πουκέτ με περισσότερα από τρία κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 19,000 χάπια μεθαμφεταμίνης μέσω παράδοσης δεμάτων.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ αποκάλυψε τη σύλληψη στον τοπικό Τύπο τη Δευτέρα 4 Απριλίουth. Ανέφεραν ότι συνέλαβαν τον κ. Marutpong 'Bank' Insin, 31, τον κ. Anocha 'Coke' Petchngam, 34 και τον κ. Komsan 'Moo' Thongyam, 27. Όλοι συνελήφθησαν στο Chalong, στην περιοχή Mueang Phuket.

Από αυτούς κατασχέθηκαν 3,092.4 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 19,410 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με σκοπό να πουλήσουν. Όλοι σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχτηκαν την κατηγορία.

Όλα τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν παραδόθηκαν στους υπόπτους μέσω δέματος. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της για να βρει περισσότερα μέλη του δικτύου ναρκωτικών και ποιος έστειλε τα παράνομα αντικείμενα.

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.