Golf: Beautiful Thailand Swing θα ξεκινήσει στην περιοδεία ADT και MENA στο Πουκέτ τον Μάιο

PHUKET-THAILAND- Hole No 18 στο Blue Canyon Country Club, Phuket, Ταϊλάνδη. Το πρωτάθλημα Asian Tour Laguna Blue Canyon θα πραγματοποιηθεί στο Blue Canyon Country Club από τις 25 έως τις 28 Νοεμβρίου 2021. Εικόνα από τον Paul Lakatos/Asian Tour.

Πουκέτ-

  Το Asian Development Tour (ADT) και το MENA Tour θα ανοίξουν νέους δρόμους τον Μάιο, όταν θα εγκρίνουν από κοινού τέσσερις εκδηλώσεις στο Πουκέτ – οι οποίες θα ονομάζονται «Beautiful Thailand Swing».

Τέσσερις τριήμερες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα τριών εβδομάδων στο Laguna Golf Phuket και το Blue Canyon Country Club, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας αναδυόμενης νέας σχέσης μεταξύ του ADT και του MENA Tours.

Το ADT ξεκίνησε ξανά την περασμένη εβδομάδα με το Gurugram Challenge στην Ινδία, όπου νίκησε ο Αμερικανός Dodge Kemmer, μετά από ένα διάλειμμα δύο ετών που προκλήθηκε από την πανδημία.

"Αυτό σηματοδοτεί μια άλλη σημαντική στιγμή στην επιστροφή μας", δήλωσε ο Cho Minn Thant, Διευθύνων Σύμβουλος και Επίτροπος, Asian Tour.

«Η Ασιατική Αναπτυξιακή Περιοδεία είναι ένα σημαντικό μέρος της αρχιτεκτονικής μας και ενώ ήταν ενθαρρυντικό να την ξαναξεκινάμε στην Ινδία την περασμένη εβδομάδα, είναι πραγματικά συναρπαστικό για αυτήν τώρα να χτίζει δυναμική και να κατευθύνεται στο Πουκέτ για τέσσερις εκδηλώσεις με τους φίλους μας από την περιοδεία MENA .»

Πέρυσι το Asian Tour εισήγαγε μια στρατηγική συνεργασία με το MENA Tour που θα βοηθήσει στη διευκόλυνση του σχηματισμού μιας από τις πιο ολοκληρωμένες και καινοτόμες περιηγήσεις ανάπτυξης στο σύγχρονο παιχνίδι.

Το "Beautiful Thailand Swing" αντιπροσωπεύει την αρχή αυτής της διαδικασίας.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε στη δράση τον επόμενο μήνα. Ήταν μια μεγάλη αναμονή, αλλά χαίρομαι που η σκληρή δουλειά απέδωσε καρπούς. Τα μέλη μας θα έχουν πολλά να παίξουν καθώς το «Beautiful Thailand Swing» θα ολοκληρώσει τη σεζόν 2020+ και ο νικητής για το «Ταξίδι στην Ιορδανία» του 2020+ θα στεφθεί», δήλωσε ο David Spencer, Επίτροπος, MENA Tour.

Για το "Beautiful Swing Thailand", θα υπάρχει ένα κενό δύο ημερών μεταξύ κάθε γεγονότος και οι παίκτες και από τα δύο Tour θα διαγωνίζονται για ένα πορτοφόλι 75,000 $ ΗΠΑ σε κάθε τουρνουά. Ισχύει η τυπική κοπή 36 οπών 50 επαγγελματιών και δεσμών.

Το swing των τεσσάρων εκδηλώσεων θα ξεκινήσει στο Laguna Golf Phuket με το Laguna Phuket Challenge να ξεκινά στις 3 Μαΐου, ακολουθούμενο από το Laguna Phuket Cup που ξεκινά στις 8 Μαΐου.

Στη συνέχεια, οι παίκτες θα συνεχίσουν να παίζουν το Blue Canyon Classic που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Lakes του Blue Canyon Country Club από τις 13 Μαΐου. Το swing στη συνέχεια ολοκληρώνεται με το Blue Canyon Open που θα παιχτεί στο γήπεδο Canyon από τις 18 Μαΐου.

Το Blue Canyon Country Club και το Laguna Golf Phuket φιλοξένησαν με επιτυχία το Asian Tour Phuket Series, το οποίο σηματοδότησε την επιστροφή του Asian Tour στη δράση τον περασμένο Νοέμβριο. Το Laguna Golf Phuket είναι επίσης ένας προορισμός ασιατικής περιήγησης που έχει φιλοξενήσει πολλές εκδηλώσεις ADT στο παρελθόν.

Οι 10 κορυφαίοι διαθέσιμοι επαγγελματίες παίκτες από το τελικό «Ταξίδι στην Ιορδανία» του 2020+ θα προσκληθούν να παίξουν στα επόμενα δύο γεγονότα ADT μετά το swing της Ταϊλάνδης. Ο νικητής του 2020+ «Ταξίδι στην Ιορδανία» θα λάβει επίσης μια πρόσκληση να παίξει σε ένα από τα επερχόμενα τουρνουά Asian Tour «International Series» το 2022.

Οι επτά κορυφαίοι παίκτες στο τελικό Τάγμα Αξίας ADT στο τέλος της σεζόν θα κερδίσουν δικαιώματα παιχνιδιού στον Ασιατικό Γύρο το 2023.

Το Πρωτάθλημα Boonchu Ruangkit, που κέρδισε ο Ταϊλάνδης Pavit Tangkamolprasert τον Ιανουάριο του 2020, θα μετρηθεί ως το εναρκτήριο γεγονός της νέας σεζόν ADT.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/