30 άνδρες του Πουκέτ κατατάχθηκαν για στρατολόγηση

Πουκέτ -

30 άνδρες του Πουκέτ επιστρατεύτηκαν τη δεύτερη ημέρα της στρατολόγησηςnt στο νησί.
Η 5η Απριλίου ήταν η δεύτερη ημέρα της ετήσιας στρατιωτικής στρατολόγησης της Ταϊλάνδης στην υποπεριοχή Ratsada και στην υποπεριοχή Rawai, στο Πουκέτ. Φέτος, πενήντα πέντε άνδρες άνω των 21 ετών χρειάστηκε να υπηρετήσουν σε τρεις διαφορετικές στρατιωτικές μονάδες και σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του TPN, 30 άνδρες προσφέρθηκαν εθελοντικά να λάβουν τις θέσεις, κάτι που άφησε μόνο 25 κενές θέσεις. Οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν τυχαία με τη χρήση μιας κάρτας.

Οι αξιωματικοί στρατολόγησης είπαν στους δημοσιογράφους του TPN ότι η φετινή στρατολογία ακολούθησε αυστηρά τους κανονισμούς Covid-19. Πολλοί γονείς και οικογένειες ήρθαν με τους γιους τους και οι περισσότεροι πίστευαν ότι ο στρατός θα φρόντιζε καλά τους γιους τους.


=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.