Η αγελάδα πεθαίνει μετά από χτύπημα σεντάν στο Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Taan Kon Kupai

Πουκέτ -

Μια αγελάδα πέθανε αφού χτυπήθηκε από ένα σεντάν του οποίου ο οδηγός και οι νεαροί επιβάτες του δεν τραυματίστηκαν στο Πουκέτ τη Δευτέρα το βράδυ (4 Απριλίουth).

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στον δρόμο παράκαμψης στη Ρασάντα, στην περιοχή Μουάνγκ Πουκέτ.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο σεντάν στην άκρη του δρόμου. Ένα μωρό μοσχάρι βρέθηκε νεκρό στην άκρη του δρόμου.

Ο οδηγός σεντάν, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε από τις αρχές, είπε ότι επέστρεφε στο σπίτι με τα δύο μικρά παιδιά του.

Στο δρόμο περπατούσαν μια μητέρα αγελάδα και ένα μωρό μωρό. Το μωρό μοσχάρι είχε τρέξει αμέσως μπροστά από το σεντάν. Ο οδηγός δεν κατάφερε τραγικά να αποφύγει τη σύγκρουση με τη γάμπα.

Ωστόσο, ο οδηγός καλεί τον ιδιοκτήτη της αγελάδας να αναλάβει την ευθύνη για το ατύχημα, αφού κατέθεσε αναφορά στην αστυνομία της πόλης του Πουκέτ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.