Η μετανάστευση στο Πουκέτ βοήθησε 1,800 Ουκρανούς και Ρώσους τουρίστες τον περασμένο μήνα με ταξιδιωτικά ζητήματα

Πουκέτ - 

Εκπρόσωποι του αξιωματικού μετανάστευσης του Πουκέτ αποκάλυψαν ότι περισσότεροι από 1,800 Ουκρανοί και Ρώσοι τουρίστες ήρθαν για να λάβουν βοήθεια τον Μάρτιο, οι περισσότεροι με ζητήματα που σχετίζονται με ταξίδια λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας.

Χθες, ο επιθεωρητής μετανάστευσης του Πουκέτ, Anirut Pattarawiwat, αποκάλυψε ότι 1,830 άτομα, συμπεριλαμβανομένων Ουκρανών και Ρώσων στο Πουκέτ που επλήγησαν από τη σύγκρουση, ήρθαν για να λάβουν βοήθεια με τις παρατάσεις βίζας από την 1η Μαρτίου έως τις 27 Μαρτίου.

Επιπλέον, οι αξιωματικοί δήλωσαν ότι είχαν συνεργαστεί με τη Ρωσική Πρεσβεία και πρόσφεραν την παροχή διαμονής και βοήθειας σε ειδικές τιμές για όσους δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε οικονομικές συναλλαγές λόγω κυρώσεων. Οι πληροφορίες στις 27 Μαρτίου αποκάλυψαν ότι 9,725 τουρίστες (8,545 Ρώσοι και 1,184 Ουκρανοί) ζήτησαν να μείνουν στο Πουκέτ, και περισσότεροι εξακολουθούν να έρχονται.

Ωστόσο, το TPN σημειώνει, Συνολικά οι Ρώσοι τουρίστες, ειδικότερα, έχουν πέσει στο Πουκέτ λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου, όπως φαίνεται εδώ.

Επιπλέον, τουρίστες από την Ουκρανία και τη Ρωσία έχουν κολλήσει σε όλη την Ταϊλάνδη από τότε που ξέσπασε ο πόλεμος. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό κάνοντας κλικ εδώ.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/