Το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού σχεδιάζει την κατασκευή μιας νέας ιατρικής πλατείας και αθλητικού συγκροτήματος για ξένους αθλητές στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης σχεδιάζει την κατασκευή μιας νέας ιατρικής πλατείας και αθλητικού συγκροτήματος για ξένους αθλητές στο Πουκέτ.
Ο Phiphat Ratchakitprakarn, Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης, δήλωσε στο TPN σήμερα ότι η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης έχει διαθέσει εκατομμύρια μπατ για την ανακαίνιση της περιοχής στο Ban Tha Chat Chai, στην υποπεριφέρεια Mai Khao, στην περιοχή Thalang, στο Πουκέτ, ως ιατρική πλατεία. Η έκταση αυτή ανήκει στο Υπουργείο Τουρισμού και έχει έκταση περίπου 55 στρέμματα. Σκοπός είναι να αναπτυχθεί το Πουκέτ σε μια παγκόσμιας κλάσης πόλη τουρισμού υγείας.
Ένα άλλο έργο, είπε ο υπουργός, είναι μια νέα αθλητική εγκατάσταση που θα κατασκευαστεί επίσης στο Ban Tha Chat Chai σε έκταση 94 στρεμμάτων. Σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργού, θα κατασκευαστεί γήπεδο τένις, γήπεδο βόλεϊ και πισίνα καθώς και συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας 5,000-10,000 ατόμων.

Μόλις ολοκληρωθεί, η ιατρική πλατεία θα προσελκύσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να λάβουν μοναδική ιατρική περίθαλψη στο Πουκέτ, ενώ η αθλητική εγκατάσταση θα φέρει διεθνείς αθλητές για να έρθουν και να προπονηθούν, είπε ο υπουργός. Ωστόσο, το αθλητικό συγκρότημα χρειάζεται σημαντική αύξηση του προϋπολογισμού και δεν έχει λάβει ακόμη πίστωση.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.